«Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα;» -Η ατάκα της Τζένης Μπότση γίνεται viral τραγούδι [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα;» -Η ατάκα της Τζένης Μπότση γίνεται viral τραγούδι [βίντεο]

Οι Walkman The Band
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσεκάροντας τις τάσεις στο Youtube ένα τραγούδι τραβάει την προσοχή, καθώς έχει μια πολύ γνώριμη ατάκα για τίτλο: «Τι έγινε Κωστάκη».

Το «Τι έγινε Κωστάκη» είναι το τραγούδι των Walkman The Band και φιγουράρει στην 5η θέση των trends.

Το συγκρότημα, αφού διασκεύασε παλιά τραγούδια, αποφάσισε να βγάλει το πρώτο του single και επέλεξε την αξεπέραστη ατάκα της Τζένης Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου. Οι Walkman The Band εμπνεύστηκαν από την ατάκα της σειράς «Το σημάδι του έρωτα» και δημιούργησαν ένα τραγούδι με αρκετά έξυπνο στίχο.

Ο Αλεξ, η Αγάπη, ο Βασίλης, η Μαριλένα και ο Νίκος ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Οκτώβρη του 2014 με έδρα τον Πειραιά και από τότε έχουν κάνει περισσότερες από 250 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ξεσηκώνοντας με τους ρυθμούς τους.

Οπως φαίνεται το «Τι έγινε Κωστάκη» αρέσει καθώς μέσα σε μία εβδομάδα το χιουμοριστικό τους video clip έχει πάνω από 371.000 views.

Η αξέχαστη ατάκα της Τζένης Μπότση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ