«Τι έγινε, Κωστάκη, θα γιορτάσεις με τη χωριάτισσα;» -Το Twitter κλαίει με τη θρυλική ατάκα της Τζένης Μπότση [εικόνες] - iefimerida.gr

«Τι έγινε, Κωστάκη, θα γιορτάσεις με τη χωριάτισσα;» -Το Twitter κλαίει με τη θρυλική ατάκα της Τζένης Μπότση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια παροιμία που να αναφέρεται στον Κωνσταντίνο ή Κώστα με κάποιο σπίτι να κάνει προκοπή χάρη σε αυτόν, ωστόσο, υπάρχει μια ατάκα που έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, όταν μιλάμε για Κώστα...

«Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;».

Η εικόνα της ανεπανάληπτης Τζένης Μπότση να μπαίνει θυμωμένη στο δωμάτιο και να λέει την ατάκα στον ημίγυμνο Στράτο Τζώρτζογλου παραμένει αξέχαστη και ας έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Πού να ήξερε η Τζένη Μπότση πως η ατάκα της θα ακούγεται χρόνια μετά και πολλοί θα την θυμούνται ιδιαίτερα την ημέρα εορτής Κωνσταντίνου και Ελένη και θα αναρωτιούνται εάν ο Κωστάκης θα γιορτάσει με την χωριάτισσα ή εάν εκείνη του ευχήθηκε για τη γιορτή του.

  • Τι έγινε Κωστάκη χρονιά πολλά σου είπε η χωριάτισσα
  • Χρόνια πολλά στον Κωστάκη κι ας τον γουστάρει η χωριάτισσα...
  • Τι έγινε Κωστάκη θα γιορτάσεις με τη χωριάτισσα;
  • Μόνο στον Κωστάκη που τον γουστάρει η χωριάτισσα δεν έχω πει Χρόνια Πολλά σήμερα, και πάλι σίγουρη δεν είμαι
  • Από το πρωί θελε να πω ένα χρονιά πολλά στον ....αχ Κώστα Κώστα κι ένα χρόνια πολλά στον Κωστάκη που τον γουστάρει η χωριάτισσα!!
«Τι έγινε, Κωστάκη, θα γιορτάσεις με τη χωριάτισσα;» -Το Twitter κλαίει με τη θρυλική ατάκα της Τζένης Μπότση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
  • Παγκόσμια μέρα ''Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα?''
  • Παιδιά στον Κωστάκη που τον γουστάρει η χωριάτισσα είπαμε χρόνια πολλά ή τον ξεχάσαμε;
  • Χρόνια πολλά και στην χωριάτισσα η οποία γουστάρει τον Κωστάκη. Να τον χαίρεσαι.
  • - Θέλω να του μιλήσω αλλά δεν ξέρω τι να πω

- Πες του κάτι επίκαιρο
- Τι έγινε Κωστάκη σε γιορτάζει η χωριάτισσα;

Φυσικά, πολλοί θυμούνται και τον αξεπέραστο Γιώργο Καπουτζίδη στην εκπομπή «The twenty», όπου ο Κωστάκης ταξίδεψε σε όλες τις χώρες και Ιάπωνες, Μεξικανοί, Γερμανοί αναρωτιούνται «Τι έγινε με τον Κωστάκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ