Spice Girls: Συνεχίζει να προκαλεί η Mel B - «Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι σκύλα»

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της, το πρώην μέλος των Spice Girls, Mel B, η οποία πριν από λίγες ημέρες σόκαρε τους πάντες, αποκαλύπτοντας ότι έκανε σεξ με τη φίλη και συνάδελφό της, Τζέρι Χάλιγουελ.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της, μπήκε ένα άλλο μέλος του συγκροτήματος, η Βικτόρια Μπέκαμ, την οποία αποκάλεσε «σκύλα». Η δήλωση αυτή έγινε στην εκπομπή του Πιρς Μόργαν «Life Stories», στην ίδια συνέντευξη δηλαδή που μίλησε και για το περιστατικό με την Τζέρι.

Η 43χρονη τραγουδίστρια, φέρεται να είπε στον παρουσιαστή, ότι η σχέση τους άρχισε να χαλάει όταν η Βικτόρια αρνήθηκε να συμμετάσχει στο reunion και την περιοδεία του συγκροτήματος, σύμφωνα με τη «The Sun».

Όπως αναφέρεται, όταν ο Πιρς ρώτησε τη Mel B τη γνώμη της για τη Βικτόρια, αυτή απάντησε ότι είναι «λίγο σκύλα».

«Στενοχωριέμαι που δε θα έρθει μαζί μας στην περιοδεία. Αλλά είναι απασχολημένη με τη σειρά ρούχων της και την οικογένειά της. Αλλά είμαι απογοητευμένη που δεν θα είναι μαζί μας. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πηγές, το σχόλιο της Mel B, πρόκειται να εκνευρίσει τη Βικτόρια, η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πάει στην περιοδεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ