Το αηδιαστικό πράγμα που κρύβει η Mel B στην ντουλάπα της -Ενα κομμάτι του δέρματός της, σε βαζάκι [βίντεο] - iefimerida.gr

Το αηδιαστικό πράγμα που κρύβει η Mel B στην ντουλάπα της -Ενα κομμάτι του δέρματός της, σε βαζάκι [βίντεο]

H Mel B/ Φωτογραφία: AP- Chris Pizzello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Μέλανι Μπράουν χώρισε με τον Στέφεν Μπελαφόντε, αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει με το όνομά του, στα πλευρά της. Δεν ακολούθησε όμως την «παραδοσιακή» οδό.

Η Mel B, όπως είναι πιο γνωστή η τραγουδίστρια, δεν ήθελε να το αφαιρέσει με λέιζερ, γιατί είναι επώδυνο. Προτίμησε να αφαιρέσει το κομμάτι του δέρματος χειρουργικά και το κράτησε μέσα σε ένα βαζάκι, το οποίο έχει κρύψει στην ντουλάπα της!

«Αυτό που πέρασα ήταν τόσο απαίσιο», είπε, αναφερόμενη προφανώς στο διαζύγιο. «Το τατουάζ που με είχε αναγκάσει να κάνω ο πρώην σύζυγός μου έλεγε “Στέφεν, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, η καρδιά μου σου ανήκει”. Σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να το αφαιρέσω με λέιζερ, γιατί αυτό πονά περισσότερο από το να κάνεις ένα τατουάζ. Και χρειάζεται 4-5 επισκέψεις», εξήγησε.

Οπότε έπεισε έναν φίλο της γιατρό να το αφαιρέσει. «Εκοψε αυτό το κομματάκι, με το όνομά του. Το φύλαξα σε ένα βαζάκι. Ακούγεται περίεργο, το ξέρω. Το έχω στην ντουλάπα μου, κανείς δεν μπορεί να το δει, αλλά εγώ ξέρω ότι είναι εκεί και ότι έχει αφαιρεθεί από το σώμα μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mel B τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ