Συγκινημένος ο Λοβέρδος αποχαιρετά τον Αντώνη Βγόντζα: «Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινημένος ο Λοβέρδος αποχαιρετά τον Αντώνη Βγόντζα: «Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ» [βίντεο]

Συγκινημένος ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχαιρετά τον Αντώνη Βγόντζα / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο τόνο αναφέρθηκε στο θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Βγόντζα, εντός του κοινοβουλίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Προτού ξεκινήσει η προγραμματισμένη διαδικασία, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε τον λόγο για να ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο και ενώπιον των συναδέλφων του βουλευτών, εμφανώς συγκινημένος, είπε:

«Κύριε πρόεδρε, σήμερα το πρωί, πριν από λίγη ώρα απεβίωσε ο Αντώνης Βγόντζας. Με συγκίνηση, με συντριβή ανακοινώνω αυτό το θλιβερό γεγονός.

»Η κοινοβουλευτική μας ομάδα, και πιστεύω σύσσωμη η Βουλή, με συγκίνηση σκέφτεται πώς αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή, και τί μάχη έδωσε. Τον αγαπούσαμε, τον αγαπάμε και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».

Λίγη ώρα νωρίτερα, το δικό του, προσωπικό, «αντίο» στον Αντώνη Βγόντζα απηύθυνε με ανακοίνωσή του, που δημοσιοποίησε μέσω Twitter, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ