Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χώρισαν το 1970 και πήρε τη διατροφή από τον πρώην σύζυγό της... φέτος! - iefimerida.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Χώρισαν το 1970 και πήρε τη διατροφή από τον πρώην σύζυγό της... φέτος!

Η Τόνι Αντερσον με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε κι αυτό στις ΗΠΑ. Μια 74χρονη γυναίκα θα πάρει τη διατροφή που δικαιούταν από τον πρώην σύζυγό της, σχεδόν 50 χρόνια μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του.

Η Τόνι Αντερσον είχε παντρευτεί τον Ντον Λένχερτ το 1966. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το 1968, ενώ το διαζύγιο βγήκε το 1970. Σε αυτό το διάστημα πρόλαβαν και απέκτησαν ένα παιδί.

Μετά την έκδοση του διαζυγίου, το δικαστήριο διέταξε τον πατέρα να συμβάλει οικονομικά στην εκπαίδευση του παιδιού, έχοντας την υποχρέωση να καταβάλει 210 δολάρια τον μήνα, για 30 μήνες και κατόπιν 160 δολάρια τον μήνα μέχρι να κλείσει τα 18.

Ωστόσο ο Ντον Λένχερτ είχε αντίθετη άποψη. Όπως αφηγήθηκε η Άντερσον στο CNN «η πρώτη επιταγή ήταν ακάλυπτη και κατόπιν εκείνος έφυγε για τον Καναδά με τη σύντροφό του, με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά. Εξαφανίστηκε».

Τα επόμενα χρόνια η... άτυχη γυναίκα κατάφερε να μεγαλώσει μονάχη της την κόρη της ωστόσο αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μόλις τον περασμένο χρόνο η Τόνι Άντερσον έμαθε ότι η νομοθεσία στην Καλιφόρνια δεν προβλέπει την παραγραφή της μη καταβεβλημένης διατροφής. Μέσω διαδικτύου, κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του πρώην συζύγου της, που ζει πλέον στο Όρεγκον

«Μου όφειλε 160 δολάρια τον μήνα, όμως αυτό ήταν πριν από 50 χρόνια. Σήμερα, είναι πολλά περισσότερα» είπε η Άντερσον στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KGTV. Με τους τόκους, 10% ετησίως, το ποσό υπερβαίνει τα 170.000 δολάρια, όμως σε εκείνη καταβλήθηκαν 150.000 δολάρια, στο πλαίσιο ενός συμβιβασμού μεταξύ των δύο αντίδικων.

«Πιστεύω ότι πανικοβλήθηκε λίγο. Κι είμαι πολύ χαρούμενη, διότι εγώ ήμουν σε κατάσταση πανικού όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, είναι η σειρά του». δήλωσε η Άντερσον, ερωτηθείσα για τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Καλιφόρνια Διατροφή viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ