Τι λέει η νεολαία για την Ελλάδα της κρίσης [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι λέει η νεολαία για την Ελλάδα της κρίσης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται Έλληνες νεολαίοι από πολλά μέρη της Ελλάδας, να εκφράζουν την άποψή τους για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Στο youtube όπου και είναι αναρτημένο το βίντεο, υπάρχει η εξής περιγραφή:

«Στο παρακάτω βίντο που ακολουθεί, θα ακούσετε νέα παιδιά να δίνουν απαντήσεις στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα της κρίσης.
Τα άτομα αυτά που πήραν μέρος, είναι νέοι κυρίως αναποφάσιστοι καθώς επίσης και από διάφορους πολιτικούς χώρους. Το βίντεο περιέχει πλάνα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Βερολίνο .

Οι δημιουργοί του βίντεο δήλωσαν :«Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για εμάς, αν μέσα από αυτό το βίντεο καταφέρουμε να πείσουμε έστω και έναν πολίτη να αλλάξει γνώμη και να τιμωρήσει με την ψήφο του αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση».

Σκοπός του βίντεο είναι όχι μόνο να ακουστούν οι οργισμένες φωνές των νέων αλλά και να προβληματίσει τους θεατές, οι οποίοι καλό θα ήταν να απαντήσουν και αυτοί στις ερωτήσεις που τίθενται.

Το βίντεο που θα δείτε είναι το «short edition» του ρεπορτάζ . Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το «full edition».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ