«Ηταν παρορμητικό, δεν έπρεπε» -Ο Βασίλης Ζούλιας ζητάει συγγνώμη από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Συγνώμη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου ζήτησε ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο σχεδιαστής πριν λίγες ημέρες είχε σχολιάσει τα μίνι τις παρουσιάστριας που φορά στις εκπομπές της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους της και ότι είναι αστείο θέαμα από τη μια να έχεις τους ανθρώπους που εκείνη τη στιγμή βιώνουν ιδιαίτερες καταστάσεις και από την άλλη μια σέξι παρουσιάστρια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου του απάντησε επίσης μέσω Instagram με λεπτή ειρωνεία (δείτε την απάντησή της εδώ)

Τώρα ο Βασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει ότι ζήτησε συγνώμη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου με την οποία επικοινώνησε μέσω instagram, λέγοντας ακόμη ότι ήταν μια παρορμητική κίνηση.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, είπε ο σχεδιαστής: «Να μην το συνεχίσουμε. Ήταν μια παρορμητική κίνηση από μέρους μου. Ήταν μεγάλο λάθος να το κάνω. Δεν ήθελα να το κάνω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν κοιτά τι φοράει. Επικοινωνήσαμε μέσω Instagram. Η δουλειά μου δεν είναι να κρίνω. Δεν έχουμε φιλική σχέση με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Δεν μετανιώνω για τίποτα που κάνω στη ζωή μου. Απλά της ζήτησα συγγνώμη και ζητώ και δημόσια συγγνώμη. Δεν χρειαζόταν να το κάνω. Ήταν μια παρορμητική κίνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ