Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με λεπτή ειρωνεία απαντά στον Ζούλια για τα μίνι και τα τακούνια - iefimerida.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με λεπτή ειρωνεία απαντά στον Ζούλια για τα μίνι και τα τακούνια

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του κριτική για την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, θέλησε να κάνει ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, «σφάζοντάς» την με το γάντι, με αφορμή ένα κοντό φόρεμα που επέλεξε να βάλει στην τελευταία της εκπομπή.

Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να εκφράσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook την άποψή του για το ντύσιμο της παρουσιάστριας, τονίζοντας, ωστόσο, ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση.

Μάλιστα, θέλοντας να προσφέρει και τις συμβουλές του, αναφέρει πως ένα απλό φόρεμα όπως αυτά που φόραγε η Τζάκι Κένεντι θα ήταν αρκετό για την εκπομπή της με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία και προσθέτει πως το βρίσκει κάπως αστείο να παρηγορεί τους καλεσμένους της προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία ενημερώθηκε για την ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια, θέλησε με την σειρά της να του απαντήσει δημόσια κι αυτή, όπως αναφέρει, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με ένα πολύ διπλωματικό τρόπο και τονίζοντας πως «σημασία δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα, αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερο πόνο τους».

Συγκεκριμένα έγραψε:


«Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με "προστατεύσει", να μου πει κατ'ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω κι εγώ δημόσια! (με καλή πρόθεση πάντα...) :
Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μια τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορεματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλιστριά μου γιατί δεν πήρε μια φορά τη μεζούρα... Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το χω ευκολάκι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερό τους πόνο! Κι αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί.
ΥΓ(Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας.. )
#αγαπημονο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις 18 Μάρ, 2019 στις 11:36 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ