Δωρεάν εξέταση αλλεργίας στη Βιοϊατρική - iefimerida.gr

Δωρεάν εξέταση αλλεργίας στη Βιοϊατρική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελέγξτε ΔΩΡΕΑΝ την ευαισθησία σας σε 5 βασικές αλλεργίες σε όλες τις μονάδες και Βιοκλινικές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ1 από τις 26 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2011.

Με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ.). Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που είτε ήδη ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες είτε εμφανίζουν νέες.

Πόσοι όμως από μας έχουμε βρει τι είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουμε, κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη;

Με το Μήνα Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών, ο πάντα πρωτοπόρος Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποφάσισε να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να ελέγξει δωρεάν την ευαισθησία σε τυπικά αλλεργιογόνα, δηλαδή αθώες ουσίες του περιβάλλοντος που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Έτσι, για το διάστημα από 26 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2011, θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν ειδικές εξετάσεις ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης σε 5 βασικά αλλεργιογόνα (αγριάδα, τριφύλλι, πεύκο, ελιά, περδικούλι) σε όλες τις Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση, Βιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της δράσης, θα παρέχεται έκπτωση 70% σε κάθε επιπλέον εξέταση (RAST - ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα πραγματοποίησης μίας πλήρους αλλεργιολογικής εκτίμησης.

Να σημειώσουμε ότι για την εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών θα ισχύει 70% έκπτωση σε επιπλέον εξετάσεις RAST.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλλεργία Βιοιατρική δωρεάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ