Και ξαφνικά, φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος - iefimerida.gr

Και ξαφνικά, φούντωσαν οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος

Η Κέιτ Μίντλετον ρωτήθηκε αν είναι πάλι έγκυος (Eddie Mulholland/Pool Photo via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία από «κοινή θνητή» έγινε δούκισσα του Κέιμπριτζ, είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, ενώ η ευτυχία τους μεγάλωσε όταν ήρθαν στον κόσμο τα τρία παιδιά τους: ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις.

Μπορεί να μην έχει περάσει ένας χρόνος από τη γέννηση του μικρότερου παιδιού τους, του πρίγκιπα Λούις δηλαδή, αλλά οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους έχουν κιόλας αρχίσει να αναρωτιούνται αν θα προστεθεί σύντομα κι άλλο ένα αδερφάκι στην οικογένεια.

Η Κέιτ Μίντλετον ανάμεσα σε παιδιά (Chris Jackson/Pool via AP)

Όταν λοιπόν η Κέιτ Μίντλετον ρωτήθηκε αν άλλο ένα βασιλικό μωρό «είναι ήδη στον δρόμο», έδωσε μια αινιγματική απάντηση.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από το πλήθος κατά την παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στην πόλη Ballymena, στη Βόρεια Ιρλανδία, αν τα μέλη της οικογένειάς της αυξηθούν σε έξι.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από το πλήθος στη Βόρεια Ιρλανδία (Liam McBurney/PA via AP)

Η απάντησή της ήταν γρήγορη σύμφωνα με την Daily Express. Η 37χρονη Κέιτ είπε, «Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ θα αγχωθεί λίγο!». Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στο τι εννοούσε, αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τρία παιδιά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι αρκετά. Προς το παρόν τουλάχιστον!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά (Dominic Lipinski/Pool Photo via AP)

Όπως όμως ανέφερε κάποιος από το πλήθος, ο οποίος βρισκόταν εκεί με τον 5 μηνών γιο του, η Κέιτ του είπε ότι σκέφτεται να κάνει κι άλλο παιδί και δεν το έχει αποκλείσει, φουντώνοντας έτσι τις φήμες ότι μπορεί να είναι έγκυος.

Για την ώρα, το σίγουρο είναι πως ένα βασιλικό μωρό έρχεται σύντομα και μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα. Αυτό δεν είναι άλλο από το μωρό που περιμένουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ