Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο των εκλογών - iefimerida.gr

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο των εκλογών

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο των εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σε ολόκληρη την χώρα με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Ωστόσο όπως φαίνεται η ηλιοφάνεια θα μας εγκαταλείψει και την εμφάνισή τους θα κάνουν οι νεφώσεις και οι σποραδικές βροχές.

Παρασκευή

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι- απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και κυρίως στα ορεινά της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα ασημειωθούν το πρωί στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ