Σε πολυτελές ξενοδοχείο μεταμορφώνεται παλαιό κτίριο στη Βαρβάκειο - iefimerida.gr

Σε πολυτελές ξενοδοχείο μεταμορφώνεται παλαιό κτίριο στη Βαρβάκειο

Το κτίριο στη Βαρβάκειο που θα μεταμορφωθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας πρόκειται να αποκατασταθεί, να ανακαινιστεί ριζικά και να μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο ενισχύοντας τις τουριστικές υποδομές της πρωτεύουσας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού έδωσαν το «πράσινο» φως για την αναγέννηση κτιρίου που ανήκει στο Μπάγκειο Ίδρυμα και βρίσκεται κοντά στην πλατεία Βαρβάκειου. Το κτίριο, πέντε ορόφων, οικοδομήθηκε κατά τον Μεσοπόλεμο, και στέγαζε το ξενοδοχείο Ολυμπιάς ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική επένδυση στον τουριστικό τομέα που έρχεται να ενισχύσει τις υποδομές της Αθήνας.

Δείτε στο economistas.gr πού ακριβώς βρίσκεται το ιστορικό κτίριο που θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο και τι προβλέπει η σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ