Ο πρίγκιπας Ζακ του Μονακό αλά πρίγκιπας Τζορτζ -Κρυφοκοιτάζει από το παράθυρο του παλατιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Ζακ του Μονακό αλά πρίγκιπας Τζορτζ -Κρυφοκοιτάζει από το παράθυρο του παλατιού [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Ζακ του Μοναδκό στην αγκαλιά της μητέρας του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ ξέρουν πως να γοητεύουν τα πλήθη και φαίνεται πως κι ένα άλλο παιδί βασιλικής οικογένειας θέλει να τους μοιάσει, αντιγράφοντας τον διάδοχο του βρετανικού βασιλικού θρόνου.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό φιλοξένησαν τον Κινέζο πρωθυπουργό Σι Ζινπίνγκ και την σύζυγό του Πενγκ Λιγιουάν στο παλάτι την Κυριακή. Κατά την διάρκεια της τελετής υποδοχής, ο 4χρονος πρίγκιπας Ζακ δεν ήθελε να χάσει αυτό το μοναδικό θέαμα.

Ο νεαρός πρίγκιπας φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με καθρέφτες, παρακολούθησε όλη την διαδικασία από ένα παράθυρο του παλατιού. Η μητέρα του, πριγκίπισσα Σαρλέν είδε τον γιο της, χαμογέλασε, τον χαιρέτισε και του έστειλε ένα φιλί.

Η συγκεκριμένη στιγμή θυμίζει πολύ εκείνη με τον πρίγκιπα Τζορτζ που παρακολούθησε την πτήση των αεροπλάνων για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, μέσα από ένα παράθυρο στο παλάτι του Κένσινγκτον, τον περασμένο Ιούλιο. Την ώρα που οι γονείς του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκαν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ με την αδερφή του παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις από το εσωτερικό του παλατιού (υπό το άγρυπνο βλέμμα της νταντάς τους, Μαρία Τουριόν Μποράλο).

Κι ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε δίπλα του την αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο δίδυμη αδερφή του πρίγκιπα Ζακ, η πριγκίπισσα Γκαμπριέλλα δεν ήταν δίπλα του για την γλυκιά στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ