MasterChef 3: Το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το έπαθλο των 10.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το έπαθλο των 10.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο]

Παίκτες του MasterChef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο Survivor 3 το πρώτο μεγάλο έπαθλο να ήταν έναν μεγάλο αυτοκίνητο, ωστόσο και στο MasterChef 3 τα έπαθλα είναι αξιοζήλευτα, καθώς αυτή την εβδομάδα, ένας παίκτης θα κερδίσει 10.000 ευρώ στο ριάλιτι μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, στο MasterChef 3 ξεκίνησαν τα Silver Awards με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει στους 9 παίκτες πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει και ένας νικητής.

«Ξεκινούν τα Silver Awards. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, μαζί θα πορευτείτε αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε πολύ όμορφα πράγματα κι επειδή φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, φέτος το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα», τους είπε.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 25, 2019 at 12:10pm PDT

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στην κουζίνα του MasterChef εμφανίστηκαν 9 παίκτες από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι ώστε να βοηθήσουν στους φετινούς διαγωνιζόμενους.

Ηδη, λοιπόν, από την πρώτη μέρα της δοκιμασίας, είχαμε τα δύο χειρότερα πιάτα με αποτέλεσμα και να αποκλειστούν δύο παίκτες.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 25, 2019 at 12:19pm PDT

Κι ενώ οι χρήστες του Twitter που βλέπουν MasterChef θα ήθελαν να είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μία από τους παίκτες που αποκλείστηκαν, καθώς οι κακίες της έχουν εξοργίσει τα social media, εν τέλει ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Παντελής Βούρος.

Ωστόσο για καλή του τύχη, ο Παντελής θα έχει ακόμη μία ευκαιρία, καθώς όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς αυτός και τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αποκλειστούν στη συνέχεια, θα μπορούν να διεκδικήσουν ξανά το πολυπόθητο έπαθλο.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 25, 2019 at 1:02pm PDT

«Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου. Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία. Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ