Survivor 3: Ελληνοτουρκική μονομαχία για το πολυτελές αυτοκίνητο -Ποιος το κέρδισε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Ελληνοτουρκική μονομαχία για το πολυτελές αυτοκίνητο -Ποιος το κέρδισε [εικόνες & βίντεο]

Αντζούν Ιλιτζαλί/ Φωτογραφία: Survivor Greece-Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη μάχη για την απόκτηση ενός πολυπόθητου αυτοκίνητου έδωσαν οι Ελληνες και οι Τούρκοι στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 3.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ήταν διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους, καθώς για να αποκτήσουν το αμάξι, Ελληνες και Τούρκοι χωρίστηκαν σε μιξ ομάδες, ενώ δεν αρκούσε να κερδίσουν μόνο ένα αγώνισμα για να «στεφθεί» ο νικητής.

Κι ενώ το κλίμα στην ομάδα ήταν ήδη τεταμένο με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, να ξεσπά μπροστά στις κάμερες για το έπαθλο επικοινωνίας, οι Ελληνες του Survivor 3 έκαναν ότι περνούσαν από το χέρι τους για να κερδίσουν το αυτοκίνητο.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Mar 25, 2019 at 2:57pm PDT

Το πρώτο αγώνισμα για την απόκτηση του αυτοκινήτου ήταν εύκολο, καθώς οι παίκτες κοντραρίστηκαν στο κλασικό αγώνισμα με τα εμπόδια και έναν τελικό στόχο.

Βέβαια, ούτε οι παίκτες της μίας ομάδας ούτε της άλλης τα έβαλαν εύκολα κάτω, με αποτέλεσμα το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι και να φτάσει στο 9-9.

Ο τελικός αγώνας της πρώτης φάσης έγινε εν τέλει μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Εν τέλει η Δήμητρα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα και «έσφαξε με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Mar 25, 2019 at 2:04pm PDT

Η ομάδα λοιπόν που προκρίθηκε στην επόμενη φάση ήταν και η νικητήρια, δηλαδή η ομάδας της Δήμητρας στην οποία και ήταν αρχηγός η Ερμέ.

Το δεύτερο παιχνίδι έγινε με παρουσιαστή τον Αντζούν Ιλιτζαλί και βασιζόταν καθαρά στην τύχη.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Mar 25, 2019 at 2:43pm PDT

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα.

Η τελική αναμέτρηση είχε έναν Ελληνα και μία Τουρκάλα, δηλαδή τον Νίκο και την Σουντέ. Ωστόσο μόνο ένας παίκτης του Survivor κατάφερε να πάρει το έπαθλο, δηλαδή το αυτοκίνητο, και αυτός ήταν η Σουντέ, η οποία και κέρδισε με 5-3 τον Νίκο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ