Οταν η Κέιτ Μίντλετον έσωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από μια νεαρή που τον είχε στριμώξει σε ένα πάρτι - iefimerida.gr

Οταν η Κέιτ Μίντλετον έσωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από μια νεαρή που τον είχε στριμώξει σε ένα πάρτι

Πρίγκιπας Γουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ζευγάρι από το κολλέγιο, με τις φήμες να θέλουν την μητέρα της δούκισσας του Κέιμπριτζ να έχει καταστρώσει σχέδιο για να δει την κόρη της βασίλισσα.

Χωρίς ακριβώς να ξέρει κανείς πώς και γιατί, λοιπόν, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν να είναι συμμαθητές στο πανεπιστήμιο.

Η γνωριμία μεταξύ τους έγινε πολύ γρήγορα, αλλά στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό μεταξύ Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δημιουργήθηκε ωστόσο μια φιλία.

Οταν η Κέιτ Μίντλετον έσωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από μια νεαρή που τον είχε στριμώξει σε ένα πάρτι | iefimerida.gr 0

Και φαίνεται ότι στο διάστημα που Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ απλά έκαναν παρέα, έσπαγαν πολύ πλάκα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τη βιογράφο Κέιτι Νίκολ η οποία γράφει τη βιογραφία της μέλλουσας βασίλισσας Κέιτ Μίντλετον, η δούκισσα του Κέιμπριτζ το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο προσποιήθηκε ότι ήταν το κορίτσι του για να τον σώσει από μια κοπέλα που τον φλέρταρε άγρια σε πάρτι.

Οταν η Κέιτ Μίντλετον έσωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από μια νεαρή που τον είχε στριμώξει σε ένα πάρτι | iefimerida.gr 1

Η Κέιτι Νίκολ γράφει στο βιβλίο της για τα όσα έγιναν στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου του Σεντ Αντριους μεταφέροντας τη μαρτυρία μιας άλλης συμφοιτήτριας του πρίγκιπα Γουίλιαμα κα της Κέιτ Μίντλετον, της Λάουρα Γουόρσερ:

«Η Κέιτ Μίντλετον και εγώ τρώγαμε brownies. H σημερινή δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν ήταν ποτέ “γερό ποτήρι”, δε χρειαζόταν το αλκοόλ για να νιώσει αυτοπεποίθηση. Ο πρίγκικπας Γουίλιαμ είχε στα αλήθεια πιεστεί από αυτό το κορίτσι στο πάρτι και είχε αρχίσει να νιώθει άβολα επειδή δε μπορούσε να την αντιμετωπίσει. Ήταν πολύ ευγενικός, αλλά εκείνη δεν έλεγε να καταλάβει. Ξαφνικά, η Κέιτ Μίντλετον πήγε πίσω του και τον αγκάλιασε. Τότε εκείνος είπε “Mε συγχωρείς, αλλά έχω κοπέλα” ενώ εκείνος και η Κέιτ Μίντλετον έφυγαν γελώντας. Εκείνος είχε προσπαθήσει να κάνει το σινιάλο “sos” προς όλους, αλλά η Κέιτ Μϊντλετον ήταν η μόνη στο χώρο που θα μπορούσε να εξηγηθεί με αυτό τον τρόπο. Κι αυτό έγινε μόλις ένα μήνα αφότου είχαμε ξεκινήσει τα μαθήματα».

Οταν η Κέιτ Μίντλετον έσωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ από μια νεαρή που τον είχε στριμώξει σε ένα πάρτι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ