Οι 8 συνήθειες των ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα που εμπνέουν τον σεβασμό των γύρω τους - iefimerida.gr

Οι 8 συνήθειες των ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα που εμπνέουν τον σεβασμό των γύρω τους

Mια παρέα φίλων συζητά/ Φωτογραφία: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Hταν Μάιος του 1965, όταν ο Μπομπ Ντίλαν, σε μια συνέντευξή του, είπε μια ατάκα που μέσα στα χρόνια απέκτησε αποφθεγματικό χαρακτήρα: «All I can do is be me, whoever that is» (δηλαδή «δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να είμαι ο εαυτός μου, όποιος κι αν είναι «αυτός»).

Υπάρχουν εκείνοι που με γνώσεις, απογοητεύσεις, αποτυχίες -που έγιναν μαθήματα-, μικρές ή μεγαλύτερες κατακτήσεις, κατάφεραν να χτίσουν μια προσωπικότητα ισχυρή, αυθεντική, διαφορετική.

Οι άνθρωποι με δυνατή προσωπικότητα ξέρουν ότι η χαρά δεν χαρίζεται αλλά διεκδικείται, το δράμα δεν οδηγεί πουθενά, η απογοήτευση είναι σπατάλη χρόνου από την στιγμή που υπάρχει η επιλογή της δράσης, με την τόλμη δεν έχασε ποτέ κανείς και ότι κάποιος εμπνέει τον σεβασμό μόνο αν ο ίδιος σέβεται τον εαυτό του και βάζει όρια.

Ποιες είναι οι συνήθειες των ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα;

Διαβάστε τις 8 συνήθειες των ανθρώπων με δυνατή προσωπικότητα, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ