Μίνι... σόου Μαυρίδη στο Instagram -Ρωτά τους followers του να κατέβει ή όχι με την Νοτοπούλου στις εκλογές - iefimerida.gr

Μίνι... σόου Μαυρίδη στο Instagram -Ρωτά τους followers του να κατέβει ή όχι με την Νοτοπούλου στις εκλογές

Ο Γιώργος Μαυρίδης (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου να κατεβεί ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο tattoo artist μάλιστα ρωτά τους ακολούθους του στον ιδιωτικό, πλέον, λογαριασμό του στο Instagram εάν θα πρέπει να κατέβει ή όχι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην μακροσκελή ανάρτηση του ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να του πουν την γνώμη τους για το τι πιστεύουν και ξεκαθαρίζει πως εάν αποφασίσει να πει το «ναι» δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού της κα Νοτοπούλου, η οποία είχε lifestyle λάμψη με παρουσίες από τον χώρο της σόουμπιζ και του αθλητισμού.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ