Γιατί πρέπει να κόβετε τον πλαστικό δακτύλιο από τα μπουκάλια πριν τα πετάξετε -Σοκάρουν οι εικόνες με τα άγρια πουλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί πρέπει να κόβετε τον πλαστικό δακτύλιο από τα μπουκάλια πριν τα πετάξετε -Σοκάρουν οι εικόνες με τα άγρια πουλιά [εικόνες]

Φωτογραφία: FaceBeak Aviaries/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς πλέον δεν μπορεί και δεν πρέπει να γυρίζει την πλάτη σε αυτό που ονομάζουμε ρύπανση του πλανήτη.

Με το πλαστικό να κατέχει τα πρωτεία, σκοτώνοντας εκατομμύρια άγρια ζώα, πουλιά και ψάρια, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Και μπορεί να γίνεται μια παγκόσμια προσπάθεια, μείωσης της χρήσης της πλαστικής σακούλας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι, ακόμα πιο ύπουλοι εχθροί για την πανίδα. Και όλοι φυσικά έχουν να κάνουν με το πλαστικό.

Μια ανάρτηση που έγινε viral στο Facebook δείχνει γιατί θα πρέπει να κόβουμε τους πλαστικούς δακτύλιους από τα μπουκάλια πριν αυτά πεταχτούν στα σκουπίδια.

Την ανάρτηση μοιράστηκαν πάνω από 400 χιλιάδες φορές οι χρήστες του Facebook. Η δημοσίευση δείχνει τι συμβαίνει όταν αυτό το πλαστικό δαχτυλίδι, πεταχτεί και βρεθεί -όπως όλα τα σκουπίδια- στη φύση.

Ο «δολοφονικός πλαστικός δακτύλιος» όπως τον ονομάζουν, μπορεί να εξοντώσει χιλιάδες άγρια πουλιά...

Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει ένας πλαστικός δακτύλιος στα πουλιά στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δακτύλιος μπουκάλια Πλαστικό Πουλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ