MasterChef 3: «Γύπας» ο «Κρατς» -Αρχισε να κάνει κοπλιμέντα σε αεροσυνοδούς [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: «Γύπας» ο «Κρατς» -Αρχισε να κάνει κοπλιμέντα σε αεροσυνοδούς [βίντεο]

Ο Χρήστος Μπάρκας με τον Σωτήρη Κοντιζά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef 3 ήταν άκρως απαιτητική καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να βγάλουν τρία μενού για την οικονομική θέση της Aegean και της Olympic Air.

Οι παίκτες είχαν δύο ώρες και ένα τέταρτο για να δημιουργήσουν δυο διαφορετικά μενού και ένα vegan, τα οποία και παρουσίασαν στο πλήρωμα της εταιρείας το οποίο και στην πλειονότητα του απαρτιζόταν από γυναίκες.

Ο Ζαχίρ ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας επέλεξε τον Χρήστο Μπάρκα ή «Κρατς» να παρουσιάσει το μενού.

Ο Χρήστος πριν παρουσιάσει το μενού έκανε κομπλιμέντο στις αεροσυνοδούς με αποτέλεσμα Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οποίος στην αρχή του επεισοδίου έκανε εμφάνιση αλά Ανδρέα Παπανδρέου, να τον αποκαλούν «σατανά».

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου να παρουσιάσω το μενού μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air», είπε ο Χρήστος Μπάρκας και έγινε χαμός. Φυσικά και ο παίκτης που θεωρείται νικητής του MasterChef 3 από τους τηλεθεατές ντρεπόταν και είχε κατακοκκινίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ