MasterChef 3: Αγνώριστος ο «Κρατς» στα 21 του -Με μακριά μαλλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αγνώριστος ο «Κρατς» στα 21 του -Με μακριά μαλλιά [εικόνα]

Ο Χρήστος Μπάρκας του MasterChef 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Μπάρκας ή «Κρατς» είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του MasterChef 3.

Οι τηλεθεατές, που σχολιάζουν τα πάντα στο Twitter, τον έχουν ήδη ανακηρύξει νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς αναγνωριζουν τις μαγειρικές του δυνατότητες και το καθαρό του χαρακτήρα, αφού είναι ένας παίκτης που δεν μπλέκει σε ίντριγκες.

Ο 33χρονος Γιαννιώτης, που έχει «κλέψει» καρδιές, ασχολείται με τη μαγειρική από τα 13 του χρόνια και μάλιστα έχει ποζάρει για τις σελίδες του περιοδικού VIP.

«Ο Χρήστος Μπάρκας μπορεί να είναι μόλις 21 ετών αλλά διακρίνεται για τη μεγάλη του εμπειρία καθώς ασχολείται με τη μαγειρική από τα 13 του και την αγάπη του για την κουζίνα. Αυτήν την περίοδο τον συναντάμε στο “Κάθε Μέρα” και μας υπόσχεται μοναδικά μεσογειακά πιάτα και ελληνικές γεύσεις σε ένα φίνο και καλαίσθητο χώρο “πάνω” από την πόλη», έγραφε το περιοδικό προλογίζοντας τη συνέντευξη του Χρήστου.

Ο Χρήστος Μπάρκας του MasterChef στα 21 του χρόνια
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Μπάρκας MasterChef MasterChef 3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ