Κατέβηκε από το twitter του ΝΑΤΟ η φωτογραφία με την τουρκική σημαία στο βυθό της Κρήτης - iefimerida.gr

Κατέβηκε από το twitter του ΝΑΤΟ η φωτογραφία με την τουρκική σημαία στο βυθό της Κρήτης

Τούρκοι βατραχάνθρωποι κρατούν την τουρκική σημαία  (Φωτο: twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του ΓΕΝ, προκάλεσε μία υποβρύχια φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό twitter της Διοίκησης NATO, Allied Maritime Command (MARCOM).

Σε αυτήν, εμφανίζονταν δύο Τούρκοι βατραχάνθρωποι, οι οποίοι έκαναν κατάδυση βόρεια της Κρήτης και πόζαραν κρατώντας τη σημαία της χώρας τους.

Έπειτα από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, το ΓΕΝ παρενέβη και η σχετική φωτογραφία αφαιρέθηκε από τον παραπάνω λογαριασμό.

Παράλληλα οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε σχετικές επισημάνσεις σε επίπεδο Συμμαχίας.

Η φωτογραφία φέρεται να έχει ληφθεί στη διάρκεια της Νατοϊκής άσκησης «ΑΡΙΑΔΝΗ-19».

Η νατοική-πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου ΑΡΙΑΔΝΗ είναι άσκηση τύπου "INVITEX", η οποία διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό, σε ετήσια βάση και φέτος εξελίσσεται βορείως της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

«Σχετικά με υποβρύχια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του twitter της Διοίκησης ΝΑΤΟ Allied Maritime Command (MARCOM), η οποία απεικονίζει δύτες με τουρκική σημαία και φέρεται να έχει ληφθεί στη διάρκεια της Νατοϊκής άσκησης «ΑΡΙΑΔΝΗ-19», μετά από εντολή του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, το ΓΕΝ παρενέβη και αφαιρέθηκε από τον παραπάνω λογαριασμό.

Παράλληλα οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε σχετικές επισημάνσεις σε επίπεδο Συμμαχίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ