Το απίστευτο στιλιστικό κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να σκλαβώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απίστευτο στιλιστικό κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να σκλαβώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ [εικόνες]

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλετον στο King’s College (Paul Grover/Pool via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, χωρίς να τους συνοδεύει κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έκαναν χθες, η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλετον.

Πριν από εφτά χρόνια, είχαν επισκεφθεί μαζί το Leicester, αλλά τότε, τους συνόδευε ο δούκας του Εδιμβούργου.

Αυτή τη φορά, η βασίλισσα και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, επισκέφθηκαν το King’s College στο Λονδίνο, για τα εγκαίνια του Bush House, όπου για 70 χρόνια στεγάζονταν το BBC World Service, αλλά τώρα χρησιμοποιείται από το King’s College.

Οι δυο γυναίκες για πρώτη φορά πραγματοποίσησαν επίσκεψη χωρίς να τους συνοδεύει άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας (AP Photo/Alastair Grant)

Η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον, για άλλη μια φορά έδειχνε σικάτη μέσα στο γκρι Catherine Walker παλτό της σε άλφα γραμμή, που έφτανε μέχρι το γόνατο και είχε ζώνη στη μέση και μαύρο γιακά. Ολοκλήρωσε το λουκ της με μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Gianvito Rossi και μαύρο τσαντάκι Mulberry.

Η στιλάτη Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο κεφάλι, ένα μαύρο καπέλο, τύπου μπερέ, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα λουλούδι. Αυτό μεταφράστηκε από πολλούς ότι το έκανε, ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπο της βασίλισσας. Ενα στιλιστικό... κόλπο για να σκλαβώσει την Ελισάβετ. Γιατί; Γιατί ήταν ο ίδιος μπερές που είχε φορέσει και επτά χρόνια πριν (το 2012 στο Leicester), την πρώτη και τελευταία φορά που είχαν πάει μαζί με τη βασίλισσα οι δυο τους σε δημόσια εκδήλωση. Και προχθές, επτά χρόνια μετά όταν η βασίλισσα Ελισάβετ της έκανε την τιμή να την καλέσει να την συνοδεύσει, έβαλε ξανά τον ίδιο μπερέ.

Η πάντα κοψή Κέιτ Μίντλετον (AP Photo/Alastair Grant)
Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ροζ σύνολο (Paul Grover/Pool via AP)
Από την επίσκεψη στο Leicester, 7 χρόνια πριν.
Ο ίδιος μπερές τότε, ο ίδιος και τώρα.

Η 92χρονη βασίλισσα από την πλευρά της, επέλεξε ένα ροζ παλτό του σχεδιαστή Stewart Parvin με φλοράλ λεπτομέρειες, ασορτί καπέλο από την Rachel Trevor-Morgan, ενώ κρατούσε μαύρη τσάντα.

Οι δυο τους, μοιράστηκαν στο αυτοκίνητο μια μπλε κουβέρτα για τα πόδια. Την ανθρώπινη αυτή στιγμή, αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός.

Η βασίλισσα με τη δούκισσα, μοιράστηκαν μια κουβέρτα στο αυτοκίνητο

Όπως είναι φυσικό και ακολουθώντας το πρωτόκολλο, η Κέιτ Μίντλετον περίμενε τη βασίλισσα να βγει πρώτη από το αυτοκίνητο, πριν κατέβει και η ίδια από αυτό, ενώ πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο για να δει από κοντά τη μονάρχη και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Κέιτ ακολούθησε το πρωτόκολλο, περιμένοντας τη βασίλισσα να βγει πρώτη από το αυτοκίνητο (AP Photo/Alastair Grant)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ