Η βασίλισσα Ελισάβετ άσκησε βέτο στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι -Τι τους απαγόρευσε - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ άσκησε βέτο στη Μέγκαν Μαρκλ και στον πρίγκιπα Χάρι -Τι τους απαγόρευσε

Το όχι της βασίλισσας Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό τους σπιτικό μακριά από το παλάτι του Κένσινγκτον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, εν μέσω των φημών για κόντρα των δύο γυναικών.

Με την μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Frogmore House στο Γουίνσδορ, ήταν λογικά οι δύο πρίγκιπες να λειτουργούν ξεχωριστά, να αποκτήσει ο καθένας τη δική του βάση δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι διάδοχος του θρόνου κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήθελαν να είναι τελείως ανεξάρτητοι στο νέο τους νοικοκυριό
Η βασίλισσα Ελισάβετ όμως άσκησε βέτο και τους όρισε να κινούνται υπό την δικαιοδοσία της

Ωστόσο, σύμφωνα με την βασιλική ανταποκρίτρια των Sunday Times Ρόγια Νίκαχ, μια πηγή της αποκάλυψε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήλπιζαν πως θα ενεργούν εντελώς ανεξάρτητα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Φυσικά όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ άσκησε βέτο στα σχέδια του ζευγαριού που ήθελε να κινηθεί εκτός της δικαιοδοσίας του παλατιού.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Νίκαχ: «Ήθελαν το νοικοκυριό τους να είναι απολύτως ανεξάρτητο από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά τους είπαν όχι. Υπάρχει μια θεσμική δομή που δεν επιτρέπει αυτό το είδος ανεξαρτησίας. Το γενικό αίσθημα είναι πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται υπό την δικαιοδοσία του παλατιού του Μπάκιγχαμ, οπότε δεν μπορούν απλά να σηκωθούν και να φύγουν και να κάνουν τα δικά τους».


Η Νίκαχ ανέφερε επίσης πως, σύμφωνα με την πηγή, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήλπιζαν για «πλήρη βασιλική ελευθερία» αλλά εντούτοις θα έχουν τη βάση τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Κι ενώ το Φρόγκμορ Κότατζ θα είναι το σπίτι τους, θα έχουν μια βάση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τα επίσημα ραντεβού τους.

Το Φρόγκμορ Κότατζ όπου θα μένουν σε λίγο καιρό ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ



Μπορεί με την δημιουργία του νέου τους σπιτιού, οι μεγάλες αλλαγές για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκονται στον ορίζοντα, ωστόσο η «πλήρης ανεξαρτησία» δεν είναι μία από αυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ