Σαμαράς: Εγώ δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια - iefimerida.gr

Σαμαράς: Εγώ δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια

Σαμαράς: Δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δέσμευση να μπει η ελληνική οικονομία στον δρόμο της ανάπτυξης και να καταπολεμηθεί η ανεργία, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην προεκλογική του ομιλία στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα όμως «την κατάντησαν χρεοκοπημένη». Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε όλους τους πολίτες να πιστέψουν στον εαυτό τους, «γιατί εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Έλληνας μπορεί να κάνει θαύματα».

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για την σημασία της ανάπτυξης στο πρόγραμμα ανοικοδόμησης της χώρας, γιατί έτσι όπως είπε, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους νέους Έλληνες. Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως έχει σχέδιο για να περικοπούν οι δημόσιες σπατάλες. «Το έλεγα στην Ελλάδα αλλά ήμουν μόνος μου, το έλεγα στην Ευρώπη, αλλά ήμουν πάλι μόνος μου» τόνισε.

Στην συνέχεια υποστήριξε πως «δεν είμαστε μόνοι μας πλέον, ο ένας μετά τον άλλον ηγέτη της Ευρώπης αλλάζει. Μπορούμε να αλλάξουμε το Μνημόνιο και να βάλουμε μέσα την λέξη ανάπτυξη. Τότε, όταν το λέγαμε εμείς, το ΠΑΣΟΚ μας αποδοκίμαζε».

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως για να μπει η Ελλάδα στον δρόμο της αλλαγής πρέπει να υπάρχει κοινωνική συνοχή και ο λαός να είναι αδελφωμένος. «Δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια. Τρεις δεσμεύσεις πήρα. Να αποκαταστήσω τις χαμηλές συντάξεις για να μπορούμε να κοιτάμε τους ηλικιωμένους στα μάτια. Να αποκαταστήσουμε τα επιδόματα στους πολύτεκνους που το δημογραφικό πρόβλημά μας τους έχει τόσο ανάγκη και να ενισχύσουμε τους κτηνοτρόφους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ