Σκοπούλη για το γεύμα στο Μαξίμου: Πήγαμε εκεί γιατί ήταν busy ο πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Σκοπούλη για το γεύμα στο Μαξίμου: Πήγαμε εκεί γιατί ήταν busy ο πρωθυπουργός

Η Φωτεινή Σκοπούλη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου / Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της οπτική για το γεύμα υποψηφίων ευρωβουλευτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε η Φωτεινή Σκοπούλη.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Σκοπούλη υποστήριξε ότι δεν ήταν κανονικό γεύμα αλλά... finger food με σαρακοστιανά, πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να τους καλέσει στο Μαξίμου επειδή «ήταν busy» και πως το φαγητό ήταν... χορηγία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Ρ/Σ Θέμα 104,6, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «δεν ήταν γεύμα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να γνωρίσει τους νέους υποψηφίους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις 16 Μάρ, 2019 στις 7:14 πμ PDT

Η Φωτεινή Σκοπούλη στη συνέχεια είπε ότι «ο πρωθυπουργός είναι φιλόξενος και αντί να είμαστε όρθιοι καθίσαμε σε ένα τραπέζι με κάποια σαρακοστιανά, κεντρικά εδέσματα, σα να ήταν ένα finger food».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου για τη συνάθροιση, η κυρία Σκοπούλη σημείωσε ότι «είναι πολύ απασχολημένος ο πρωθυπουργός, όπως ξέρετε, και θα έπρεπε να πάμε έξω ή σε κάποιο γραφείο. Ηταν ακριβώς επειδή γιόρταζε την επόμενη μέρα και ήταν busy, και πήγαμε από εκεί».

Καταλήγοντας, η υποψήφια ευρωβουλευτής υποστήριξε -σε κάπως αινιγματικό τόνο- ότι το γεύμα ήταν χορηγία από άνθρωπο που δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ