Μέγκαν Μαρκλ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ: Γκάφες, upskirts, ατυχίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ: Γκάφες, upskirts, ατυχίες [εικόνες]

Η Κέιτ Μίντλετον σε μια... αλά Μέριλιν Μονρόε στιγμή. Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο που τηρούν όλα τα μέλη της ευλαβικά. Ωστόσο, όπως και όλοι οι κοινοί θνητοί, έχει κι αυτή κάποιες αδέξιεςκαι άτυχες στιγμές.

Η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να βγάλει το παπούτσι της από την μεταλλική σχάρα

Το καλό με όλους εμάς τους υπόλοιπους, είναι πως τα ατυχήματα αυτά δεν τα καταγράφει η κάμερα, ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούνται διαρκώς από τον φακό.

Ας δούμε μερικές αδέξιες στιγμές της Κέιτ Μίντλετον, της Μέγκαν Μαρκλ, του πρίγκιπα Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά και της βασίλισσας, που μπορεί να έχουμε ζήσει κι εμείς σε κάποια φάση της ζωής μας.

Όταν τα τακούνια της Κέιτ Μίντλετον πιάστηκαν στην μεταλλική σχάρα

Τον Φεβρουάριο του 2018, οι μαύρες γόβες στιλέτο της Κέιτ Μίντλετον πιάστηκαν σε μια μεταλλική σχάρα κατά την διάρκεια της βασιλικής επίσκεψής της στο νέο κέντρο θεραπείας απεξάρτησης στο Wickford. Η δούκισσα του Κέμπριτζ κατάφερε με χαριτωμένο τρόπο να «σώσει» το πόδι της. Δυστυχώς, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μια μεταλλική σχάρα μπαίνει στο δρόμο της, καθώς κατά την διάρκεια της παρέλασης την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Άλντερσοτ Μπάρακς το 2013, συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η Κέιτ Μίντλετον γονάτισε προσεκτικά στηριζόμενη στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και έβγαλε με προσοχή το παπούτσι της από την σχάρα και στη συνέχεια γέλασε με το ατύχημά της.

Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εναντίον βασίλισσας Ελισάβετ

Donald Trump inspects the Queen's Guards as they stand outside Windsor Castle #TrumpVisitUK https://t.co/bRNrNHaMFM pic.twitter.com/NXfUqKht0m

Ο πρίγκιπας Κάρολος τρομάζει από τον αετό
Η αλά Μέριλιν Μονρόε στιγμή της Κέιτ Μίντλετον
Η Μέγκαν Μαρκλ πιάστηκε αδιάβαστη με το βασιλικό πρωτόκολλο
«Ίσα που προλαβαίνω να κοιμηθώ λίγο»
Η σύγζυση του πρίγκιπα Χάρι
Ένα αδέξιο φιλί που δοήγησε σε γέλια


Τον Ιούλιο του 2018, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο Γουίνσδορ. Καθώς το ζευγάρι επιθεωρούσε την τιμητική φρουρά της, ο Ντόναλντ Τραμπ περπάτησε μπροστά από την βασίλισσα και στη συνέχεια σταμάτησε μπροστά της, αναγκάζοντάς την να κάνει στο πλάι για να περάσει. Μια αδέξια κίνηση του Αμερικανού Προέδρου, καθώς το βασιλικό πρωτόκολλο δηλώνει αυστηρά πως η βασίλισσα πρέπει πάντα να προηγείται όταν περπατάει. Η κίνηση του Τραμπ έστειλε τους χρήστες του Twitter σε φρενίτιδα, γράφοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ασεβής είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Άφησε τη βασίλισσα να περιμένει για 10 λεπτά, δεν υποκλίθηκε και μετά πέρασε από μπροστά της».

Ο πρίγκιπας Κάρολος εναντίον ενός αετού

Ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε την μασκότ του Σώματος Αεροπορίας, σε μια επίδειξη στο Σάντριγκχαμ το 2015. Ο αετός φαίνεται πως νευρίασε και προσπάθησε να πετάξει, με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα να τρομάξουν και να κάνουν ένα βήμα πίσω, κάτι που αποτυπώθηκε σε ένα πολύ ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο.

Η Κέιτ Μίντλετον αλά Μέριλιν Μονρόε

Η Κέιτ Μίντλετον έχει παλέψει πολλές φορές με τον άνεμο στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά η πιο πρόσφατη στιγμή ήταν στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας. Η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε μια στιγμή αλά Μέριλιν Μονρόε όταν ο άνεμος σήκωσε πολύ ψηλά την φούστα της, ευτυχώς όμως πρόλαβε να βάλει το χέρι της ώστε να μην γίνει πολύ αποκαλυπτική. Ο φακός την συνέλαβε με κατακόκκινα μάγουλα από την ντροπή, να προλαβαίνει το μοιραίο.

Η σύγχυση της Μέγκαν Μαρκλ με το πρωτόκολλο

Τον Ιούνιο του 2018, η Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα Ελισάβετ είχαν την πρώτη επίσημη κοινή δέσμευσή τους, στα εγκαίνια της νέας γέφυρας Μέρσεϊ. Ωστόσο ήταν σαφές πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν ήταν και τόσο σίγουρη για το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς αναρωτήθηκε ποιος έπρεπε να μπει πρώτος στο αυτοκίνητο. Η Μέγκαν Μαρκλ ρώτησε την βασίλισσα: «Ποια είναι η προτίμησή σας;» στην οποία η βασίλισσα Ελισάβετ απάντησε: «Μπες εσύ πρώτα» και η Μέγκαν έσπευσε να ανταπαντήσει: «Ω! Εντάξει».

Ένας υπνάκος για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραβρέθηκε στην τελετή Anzac Day στο Αββαείο του Γουέστμινστερ λίγες ημέρες μετά την γέννηση του τρίτου του παιδιού, του πρίγκιπα Λούις. Κι επειδή οι πρώτες ημέρες ενός παιδιού είναι πολύ δύσκολες για τους γονείς, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δυσκολευόταν πολύ να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά λόγω της έλλειψης ύπνου.

Το αδέξιο φιλί του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι συνόδευσε την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και την πεθερά του, στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής «Together: Our Community Kitchen», το οποίο δημιούργησε μια ομάδα γυναικών που επλήγησαν από την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ. Η Ντόρια Ράγκλαντ φίλησε σταυρωτά την συντονίστρια του προγράμματος, Ζαχίρα με τον Χάρι να ακολουθεί. Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι μπερδεύτηκε και ενώ ετοιμαζόταν να την φιλήσει κι αυτός, τελικά αποφάσισε να την αγκαλιάσει απλώς, σε μια αμήχανη στιγμή.

Το αδέξιο φιλί της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ συνάντησε τον Λόρδο Κρίστοφερ Γκέιντ, τον πρώην γραμματέα της βασίλισσας, στο Kings College του Λονδίνου, όταν παραβρέθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ημέρα της Γυναίκας. Το ευπρόσδεκτο φιλί του όμως, φαίνεται πως έπιασε απροετοίμαστη την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά οδήγησε σε γέλιο και τους δύο.

Φωτογραφίες: AP, Splash News, Getty Images

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ