Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες]

Team Protergia στον 8ο Ημιμαραθώνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ομάδα της Protergia, #ProtergiaRunningTeam, έτρεξαν στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Λίλλη Αλεξούλη και Σοφία Ρήγα!

Οι πρωταθλήτριες μάλιστα ανέλαβαν ρόλο... προπονητή, με τις Μπελιμπασάκη και τη Ρήγα να προετοιμάζουν τους δρομείς για τον αγώνα με διατάσεις, για να σημειώσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, στο πολύ όμορφο περίπτερο της Protergia στο Σύνταγμα.

Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενα περίπτερο που καλωσόρισε και φιλοξένησε τους δρομείς αλλά και τους επισκέπτες, γεμίζοντάς τους ενέργεια, δώρα και καλή διάθεση και έγινε και... τερματικός σταθμός των δρομέων, καθώς από το περίπτερο της Protergia προσέφερε δροσιστικούς φυσικούς χυμούς στους δρομείς για να τους αναζωογονήσει μετά την προσπάθειά τους.

Η Protergia, επίσημος χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας κατέβασε την #ProtergiaRunningTeam στους αγώνες των 5 και των 21 χλμ. μαζί με τους χιλιάδες δρομέων σε ένα από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων. Μια διοργάνωση που στέφθηκε και αυτή τη χρονιά με επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και προς την άρτια οργάνωση.

Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μαρία Μπελιμπασάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αμέσως μετά τον αγώνα «Με την #ProtergiaRunningTeam προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε τη δική μας ενέργεια σε ένα αθλητικό γεγονός που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είναι αισιόδοξο που τόσοι άνθρωποι επιλέγουν να τρέχουν και να έχουν βάλει στη ζωή τους την άσκηση».

Η Σοφία Ρήγα από την πλευρά σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε αθλητικές οργανώσεις όπως ο Ημιμαραθώνιος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι μέλος της #ProtergiaRunningTeam .

Η Protergia ως Επίσημος Χορηγός τον ΣΕΓΑΣ και των ενεργειών του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βάλουν τον αθλητισμό και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη τις επιλογές μας, καθώς ο αθλητισμός χρειάζεται στήριξη και ενέργεια».

Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Protergia έδωσε ρυθμό και ενέργεια στον 8ο Ημιμαραθώνιο -Ολα όσα έγιναν στο περίπτερό της [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ