Αποκαλυπτικό βίντεο: Ετσι έγινε το ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Αποκαλυπτικό βίντεο: Ετσι έγινε το ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού από χούλιγκαν του Παναθηναϊκού

Αποκαλυπτικό βίντεο: Ετσι έγινε το ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού από χούλιγκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια επεισόδια από χούλιγκαν στιγματίζουν και πληγώνουν ανεπανόρθωτα τον ελληνικό αθλητισμό.

Χθες στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όλοι γίναμε μάρτυρες θλιβερών εικόνων που δυστυχώς ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη.

Η διπλή εισβολή οπαδών τόσο στα πρώτα λεπτά του ματς με επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού όσο και στο δεύτερο ημίχρονο μαζί με τα μεγάλα επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ μάλιστα έφεραν και την οριστική διακοπή του ντέρμπι στο 70ο λεπτό από τον Γερμανό διαιτητή Φριτς.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και δημιούργησε άσχημες εικόνες ήταν η επίθεση των χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στον πάγκο του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα οπαδός που τρέχει στον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται να ρίχνει μπουνιά σε μέλος της αποστολής των Πειραιωτών, έχει κρεμασμένο καρτελάκι του Παναθηναϊκού!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από το ντου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ