Super League: Νέα εισβολή οπαδών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! - iefimerida.gr

Super League: Νέα εισβολή οπαδών στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Δύο ντου οπαδών του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 70ο λεπτό του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, είχαμε και δεύτερη εισβολή οπαδών και διακοπή του ντέρμπι.

Πολύ άσχημες εικόνες στο Ολυμπιακό Στάδιο στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος! Μετά την πρώτη εισβολή οπαδών στο α' ημίχρονο, είχαμε και δεύτερη στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της Super League.

Μετά από μεγάλα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με την Αστυνομία, και ρίξη χημικών και δακρυγόνων οπαδοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν θύρα, άνοιξε μια πόρτα για να γίνει αυτό και χούλιγκαν βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν ντου στο γήπεδο. Αμέσως ο Γερμανός διαιτητής Mάρκο Φριτς διέκοψε το ντέρμπι και οι δύο ομάδες βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια, ώστε να μην συμβεί κάτι πιο δυσάρεστο.

Την στιγμή της διακοπής στο 70ο λεπτό το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού με γκολ του Γκερέρο και όλα δείχνουν ότι πάμε σε οριστική διακοπή του ματς, ενώ λίγα λεπτά άδειασε το ΟΑΚΑ.

Πολύ μεγάλη ένταση στο ΟΑΚΑ υπήρχε λίγο μετά το γκολ του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Έντονος μαύρος καπνός είχε σκεπάσει το πέταλο πίσω από την εστία του Διούδη, ενώ ακούγονται συνεχώς εκρήξεις πιθανώς από εκρήξεις κρότου - λάμψης. Ωστόσο, ο αγώνας συνεχιζόταν κανονικά, αφού ο Γερμανός διαιτητής Φριτς δεν είχε διακόψει ούτε λεπτό το παιχνίδι. Και τελικά το έκανε με την εισβολή των οπαδών στο ταρτάν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ