Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ -Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ -Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους

Ποινική δίωξη σε βάρος των συλληφθέντων για τα επεισόδια/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων για τα επεισόδια που ξέσπασαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για τη Super League.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ενώ ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη, με την οποία απαγορεύει την προσέλευσή τους σε αγωνιστικούς χώρους, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την εισαγγελία εκδόθηκαν αντίγραφα της δικογραφίας, προκειμένου να σχηματιστεί φάκελος ώστε να ερευνηθούν κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων, μέχρι στιγμής, δραστών.

Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αμαυρώθηκε από τα άγρια επεισόδια και τη διπλή εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο, στο 70ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 0-1. Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν και έξω από το ΟΑΚΑ, με συνέπεια τελικά ο διαιτητής Φριτς να αποφασίσει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, που πλέον είναι αντιμέτωπος με βαριά καμπάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ