Η κρίση... κρίση, αλλά υπερδιπλασιάστηκαν οι πωλήσεις ακριβών αυτοκινήτων στην Ελλάδα! - iefimerida.gr

Η κρίση... κρίση, αλλά υπερδιπλασιάστηκαν οι πωλήσεις ακριβών αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Χαρούμενος οδηγός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ελληνική αγορά αυτοκινήτων να μην επέστρεψε στις... ένδοξες εποχές του παρελθόντος, όταν έκαναν καθημερινή παρέλαση στους δρόμους νέα, πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά πάλι κάτι... ακριβό κινείται.


Οπως δείχνουν τα στοιχεία οι Έλληνες καταναλωτές, όσοι τουλάχιστον το αντέχουν οικονομικά, στρέφονται και πάλι στα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, οι πωλήσεις των οποίων αυξάνονται με απροσδόκητα γρήγορο ρυθμό.

Τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων, που επεξεργάσθηκε το economistas.gr, είναι αποκαλυπτικά της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται, με την έξοδο από την πολυετή οικονομική κρίση.

Μεταξύ 2015 και 2018, οι πωλήσεις ακριβών αυτοκινήτων υπερδιπλασιάσθηκαν (αύξηση 109%). Διαβάστε ποια πολυτελή αυτοκίνητα συγκεντρώνουν τώρα την προτίμηση των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ