Η έκρηξη του τουρισμού φέρνει επενδύσεις -Ακόμα και σιδηροδρομικοί σταθμοί μετατρέπονται σε ξενοδοχεία - iefimerida.gr

Η έκρηξη του τουρισμού φέρνει επενδύσεις -Ακόμα και σιδηροδρομικοί σταθμοί μετατρέπονται σε ξενοδοχεία

Στο Σάσεξ της Αγγλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουριστική «άνθιση» στη χώρα μας τροφοδοτεί ένα μπαράζ επενδύσεων στον τουριστικό τομέα με πολλά νέα εγχειρήματα που περιλαμβάνουν την μετατροπή παλαιών κτιρίων σε σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεκάδες αιτήματα για την μετατροπή κτιρίων σε ξενοδοχεία έχουν εγκρίνει οι αρμόδιες αρχές ενώ παράλληλα, καταγράφονται περιπτώσεις αλλαγής χρήσης ξενοδοχείου σε κατοικία, κτιρίου σε πολιτιστικό χώρο αλλά και παλαιών εγκαταστάσεων σιδηροδρομικού σταθμού σε ξενοδοχείο με τη προσθήκη βαγονιών-διαμερισμάτων!

Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε κτίρια που βρίσκονται μεταξύ άλλων σε Αθήνα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Νάξο, Λευκάδα, Κύθνο, Καλαμάτα, Ηλεία, Δυτική Μάνη και Δημητσάνα.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για τις επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και την μετατροπή δεκάδων κτιρίων σε νέα σύγχρονα ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ