Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σνομπάρει πλέον το Cosmopolitan – Πατάει σταφύλια και λανσάρει δικό της κρασί [βίντεο]

Η Κάρι Μπράντσο έκανε διάσημο το κοκτέιλ cosmopolitan στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λατρεύει κάτι πιο απλό. Το κρασί και μάλιστα θα λανσάρει την δική της ετικέτα.

Η 53χρονη ηθοποιός συνεργάστηκε με την εταιρεία Invivo Wines της Νέας Ζηλανδίας για να δημιουργήσει μια σειρά κρασιών που θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την αγάπη της για το κρασί σε ένα βίντεο, λέγοντας: «Στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας, πίνω ένα ποτήρι κρασί. Κυριολεκτικά. Κάθε μέρα. Κάθε. Μέρα. Ο σύζυγός μου, μου λέει: ‘Θέλεις ένα ποτήρι κρασί;’ Κι εγώ του απαντώ: ‘Όχι. Έχω πιει ήδη ένα’. Κι επειδή δεν χρησιμοποιώ ποτήρι, δεν το καταλαβαίνει. Αλλά το πίνω από ένα άδειο βαζάκι» ανέφερε.

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στα κρασιά Sauvignon Blanc και Rosé και η ηθοποιός θα συμμετάσχει σε όλες τις πτυχές της δημιουργίας των κρασιών, από το όνομα μέχρι τον σχεδιασμό του μπουκαλιού αλλά και την ίδια την οινοποίηση.

«Είμαι ένας πραγματικός εραστής του κρασιού και μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω το κρασί σε οικογενειακά δείπνα αλλά και σε συγκεντρώσεις με φίλους, γι’ αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό και διασκεδαστικό έργο για μένα. Ανυπομονώ για κάθε στάδιο της δημιουργίας» δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Προτίθεμαι να είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία».

Η ηθοποιός ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να δει πού καλλιεργούνται τα σταφύλια της Invivo και έχει μαζί της ένα δικό της ζευγάρι «gumboots (ένας όρος στη Νέα Ζηλανδία για τις γαλότσες), ιδανικό για τα σταφύλια.

«Ανυπομονώ πραγματικά γι’ αυτό. Νιώθω πολύ τυχερή» δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για την συνεργασία. «Είναι πολύ ξεχωριστή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ