Ανοιξιάτικος ο καιρος σήμερα με ανοδο θερμοκρασιας και τοπικες βροχοπώσεις - iefimerida.gr

Ανοιξιάτικος ο καιρος σήμερα με ανοδο θερμοκρασιας και τοπικες βροχοπώσεις

Ανοιξιάτικος ο καιρος σήμερα με ανοδο θερμοκρασιας και τοπικες βροχοπώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και ο καιρός το καθιστά όλο και πιο εμφανές.
Σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος και ζεστός καιρός, ενω υπάρχει πιθανότητα για καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά της ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα:

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός προβλέπετα γενικά αίθριος, ενω θα παρουσιαστούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
H θερμοκρασία θα κυμνθεί από 9 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλία, την Ανατολική Ατερεά, τν Εύβοιακαι την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία το απόγευμα.
Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Γα την Αττική, ο καιρό θα είναι αίθριος και ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 15 και 30 βαθμών κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου.

αύριο Πέμπτη, ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο μέχρι το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ