Power of Love: Συγκλονιστική αποκάλυψη παίκτριας -Η μητέρα της ήταν στη λεωφορειοπειρατεία του 1999 [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of Love: Συγκλονιστική αποκάλυψη παίκτριας -Η μητέρα της ήταν στη λεωφορειοπειρατεία του 1999 [βίντεο]

H Μαρία Σοφία Κρυστάλλη του Power of Love
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη, με αφορμή σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου που είχε κάνει σχετικά με την Αλβανία, περιέγραψε στο Power of Love τη συγκλονιστική ιστορία που την έχει στιγματίσει.

Η παίκτρια αποκάλυψε πως η μητέρα της τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης λεωφορειοπειρατείας στην Ελλάδα, που είχε γίνει στις 29 Μαΐου του 1999, από τον 25χρονο Αλβανό, Φλαμούρ Πίσλι. Από το συμβάν είχαν πέσει νεκροί από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας ο απαγωγέας και ένας Ελληνας όμηρος.

Ερωτηθείσα από την Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη ανέφερε: «Σε εκείνη τη λεωφορειοπειρατεία, παραλίγο να ήταν και η μητέρα μου νεκρή. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν, φαίνεται ο Γιώργος Κουλούρης (σ.σ. ο όμηρος που σκοτώθηκε), ο Αλβανός και η μαμά μου. Είχε ζητήσει να πάει στην Αλβανία. Όταν άνοιξε η πόρτα ο Γιώργος Κουλούρης γιατί φοβήθηκε, με το που έπεσε από το λεωφορείο τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. Από πάνω του ακριβώς -γιατί καθόταν στα σκαλιά μαζί με τον Γιώργο- έπεσε η μητέρα μου και κάποιος φώναξε «μην πυροβολείτε είναι γυναίκα». Ήμουν 5 χρονών και το έβλεπα στην τηλεόραση. Η μαμά μου βγήκε με σφαίρα, ακόμα έχει κάποια θραύσματα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη χώρα, απλά ώρες ώρες μου βγαίνει -ίσως γι’ αυτό τον λόγο- αυτή η επιθετικότητα. Εννοείται πως έχω φίλους, δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να ασκώ βία, δεν το αντέχω γενικότερα αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ