ΝΔ κατά Τσίπρα: Η Λοΐζου θα διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα - iefimerida.gr

ΝΔ κατά Τσίπρα: Η Λοΐζου θα διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα

Επίθεση της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή της  Μυρσίνη Λοΐζου (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ασκεί η ΝΔ για την επιλογή του να συμπεριλάβει την Μυρσίνη Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν γνωστή στα social media για τις ακραίες απόψεις της και τη στήριξη της στην τυφλή βία και την τρομοκρατία. Αυτό προφανώς δεν ήταν πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος την επιβραβεύει ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή για να διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται, ότι η κόρη του γνωστού συνθέτη, Μάνου Λοΐζου, είχε γράψει σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για τα θύματα της τρομοκρατίας. Απευθυνόμενη πιθανότατα στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, η Μυρσίνη Λοΐζου είχε γράψει:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»...

Από την πλευρά της, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, χαρακτηρίζει ως «γλωσσικό ατόπημα», για το οποίο είχε ζητήσει «δημόσια συγγνώμη», την ανάρτησή της, για την τρομοκρατία, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει, σε απάντησή της στο Facebook, η Μυρσίνη Λοΐζου και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter. Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ