Μυρσίνη Λοΐζου: «Γλωσσικό ατόπημα» η ανάρτηση για την τρομοκρατία - iefimerida.gr

Μυρσίνη Λοΐζου: «Γλωσσικό ατόπημα» η ανάρτηση για την τρομοκρατία

Η Μυρσίνη Λοΐζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «γλωσσικό ατόπημα», για το οποίο είχε ζητήσει «δημόσια συγγνώμη», χαρακτηρίζει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, την ανάρτησή της, για την τρομοκρατία, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει, σε απάντησή της στο Facebook, η Μυρσίνη Λοΐζου και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter. Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε».

Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του τραγουδοποιού Μάνου Λοΐζου

Η υποψήφια ευρωβουλευτής εκφράζει, καταλήγοντας, την ελπίδα ότι «ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

Η ανάρτηση της κυρίας Λοΐζου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ