Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες]

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή του κόσμου, πάνω σε παχύ στρώμα πάγου, στη μέση μιας ατελείωτης έκτασης καλυμμένης από χιόνι και στην απόλυτη ησυχία του Βόρειου Πόλου επέλεξε να παντρευτεί την αγαπημένη του Χέγκε ο Μπούξργκε Αουσλαντ!

Ο γαμπρός σαν εξερευνητής του αρκτικού κύκλου ονειρευόταν πολλά χρόνια τώρα μια γαμήλια τελετή στο απέραντο λευκό και όταν γνώρισε τον έρωτα της ζωής του βρήκε τρόπο να την πείσει να παντρευτούν στο πιο ακραίο σημείο του βορρά της γης.

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ο Βόρειος Πόλος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και ένιωθα ότι έπρεπε να έχει τον χώρο του και στον γάμο μου. Ηθελα να παντρευτώ την γυναίκα που αγαπώ, στον τόπο που αγαπώ», δήλωσε ο 49χρονος γαμπρός από το Οσλο ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ να βρει παπά που να θέλει να τελέσει τον γάμο έξω, στους -7 βαθμούς κελσίου.

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο γάμος έγινε παρουσία 15 τολμηρών φίλων του ζευγαριού που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο ενώ ακόμα και σε αυτό το απομακρυσμένο μέρος οι νιόπαντροι δεν γλίτωσαν τα... απρόοπτα.

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εκπληκτοι η νύφη και ο γαμπρός είδαν έναν σκιέρ να κάνει ελιγμούς σε απόσταση αναπνοής από τους καλεσμένους τους και φυσικά τον κάλεσαν να πιεί ένα ποτηράκι –παγωμένης- σαμπάνιας στην υγειά τους.

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Ηταν απολύτως σουρρεαλιστικό! Βρισκόμασταν στο πιο απόμερο μέρος του κόσμου κι όμως βρέθηκε ένας άγνωστος να περνάει από εκεί την ώρα ακριβώς του γάμου μας», λέει η 38χρονη νύφη η οποία ζήτησε σαν αντάλλαγμα από τον γαμπρό (που του έκανε το χατίρι) να περάσουν τον μήνα του μέλιτος κάτω από τον ζεστό ήλιο της Μεσογείου, κάπου στην Ιταλία!

Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Παντρεύτηκαν στον Βόρειο Πόλο και έκαναν το γαμήλιο γλέντι στους -7 [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ