Η πραγματική εικόνα της Βενεζουέλας: Μια μάνα κουβαλά στα χέρια της τη νεκρή 19χρονη, υποσιτισμένη κόρη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πραγματική εικόνα της Βενεζουέλας: Μια μάνα κουβαλά στα χέρια της τη νεκρή 19χρονη, υποσιτισμένη κόρη της [βίντεο]

Μητέρα με το πεθαμένο παιδί της στην αγκαλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγκαλιά της μητέρας της ξεψύχησε ένα σοβαρά υποσιτισμένο 19χρονο κορίτσι στην Βενεζουέλα την ώρα που η χώρα που βρισκόταν σε μπλακάουτ.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η μητέρα ονόματι Ελίζαμπεθ Ντιάζ να κρατά στα χέρια της της υποσιτισμένη κόρη της μετά την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την έδιωξαν λόγω μπλάκάουτ.

Αυτό που συγκλονίζει είναι πως σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το κορίτσι λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία έπρεπε να μεταφέρει το άψυχο σώμα της κόρης της, το οποίο ζύγισε κάτι παραπάνω από 30 κιλά, στους δρόμους μέχρι το νεκροτομείο.

Η πραγματική εικόνα της Βενεζουέλας: Μια μάνα κουβαλά στα χέρια της τη νεκρή 19χρονη, υποσιτισμένη κόρη της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η μητέρα επισκέφθηκε ένα τοπικό Κέντρο Διαγνωστικής (CDI) στη βόρεια πόλη της Βαλένθια στη Βενεζουέλα, το βράδυ του Σαββάτου, αλλά οι γιατροί την έδιωξαν γιατί η βάρδιά τους είχε τελειώσει και το νοσοκομείοέπρεπε να κλείσει καθώς δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι γιατροί έστειλαν την μητέρα σε ένα άλλο ιατρικό κέντρο, διαβεβαιώνοντάς την πως το προσωπικό θα φρόντιζε την κόρη της που έπασχε από εγκεφαλική παράλυση και χρόνιο υποσιτισμό

Ωστόσο όταν έφτασε και στο δεύτερο νοσοκομείο, οι υπεύθυνοι δεν της επέτρεψαν την είσοδο λόγω μπλάκαουτ, καθώς το νοσοκομείο δεν είχε εφεδρική γεννήτρια.

Η πραγματική εικόνα της Βενεζουέλας: Μια μάνα κουβαλά στα χέρια της τη νεκρή 19χρονη, υποσιτισμένη κόρη της [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Εν τέλει το 19χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο στον δρόμο, ενώ η μητέρα της αναγκάστηκε να το κουβαλήσει μόνη και αβοήθητη στους σκοτεινούς δρόμους της πόλης μέχρι το τοπικό νεκροτομείο καθώς η κακή οικονομική κατάστασή της δεν της επέτρεπε να κάνει μία σωστή ταφή για την κόρη της.

Οι σκληρές εικόνες και το βίντεο των δύο γυναικών που έγιναν viral αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο λαός της Βενεζουέλας, την ίδια στιγμή που στο Καράκας δεν έχουν καν να πιουν νερό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ