Και την Καθαρά Δευτέρα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στο κέντρο -Δείτε πλάνα... έσπασαν την Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Και την Καθαρά Δευτέρα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στο κέντρο -Δείτε πλάνα... έσπασαν την Αθήνα [εικόνες]

Γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας/ Φωτογραφία: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυρίσματα και δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, Δευτέρα, για την ταινία «Born to be murdered».

Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη μέρα γυρισμάτων, όπου το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης για λογαριασμό του έργου, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lilazerva (@lilazerva) στις 10 Μάρ, 2019 στις 1:19 μμ PDT

Και μπορεί χτες η πλατεία Συντάγματος να παρέμεινε κλειστή, όπως και οι γύρω δρόμοι, ωστόσο σήμερα οι δρόμοι δεν θα κλείσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Papatheodorou (@papatheodorounikos) στις 10 Μάρ, 2019 στις 4:02 πμ PDT

Αναλυτικά, τα σημερινά γυρίσματα του «Born to be murdered» θα πραγματοποιηθούν και πάλι τις ώρες 07.00 με 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες γυρίσματα θα γίνουν και στους γύρω δρόμους μέχρι και τη Φιλελλήνων.

Λόγω των γυρισμάτων, ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΦΗ (@efidipla) στις 10 Μάρ, 2019 στις 1:20 πμ PST

Πάντως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χτες στα social media με τις κλούβες, τα ΜΑΤ και τις «μάχες» με διαδηλωτές έγιναν αμέσως viral.

Από τα γυρίσματα πάντως δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη allanova (@allanovagr) στις 10 Μάρ, 2019 στις 9:18 μμ PDT

Να σημειωθεί πως η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα θρίλερ καταδίωξης, με σκηνοθέτη τον ιταλό Ferdinando Cito Filomarin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη allanova (@allanovagr) στις 10 Μάρ, 2019 στις 9:18 μμ PDT

Παραγωγοί της ταινίας οι Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Και την Καθαρά Δευτέρα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στο κέντρο -Δείτε πλάνα... έσπασαν την Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ταινία περιλαμβάνει πολλά γυρίσματα στην Ελλάδα. Ήδη έγιναν στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα και αναμένεται στη συνέχεια να γίνουν και άλλα σε τοποθεσίες της επαρχίας στα βόρεια.

Και την Καθαρά Δευτέρα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στο κέντρο -Δείτε πλάνα... έσπασαν την Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Born To Be Murdered γυρίσματα Αθήνα viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ