Power of Love: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Παύλος Παπαδόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Power of Love: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Παύλος Παπαδόπουλος [εικόνες]

Ο παίκτης του Power of Love
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο παίκτης του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος και έκανε επέμβαση στο πόδι του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Power of Love, δεν εμφανίστηκε στο Power of Love Gala, την Παρασκευή, καθώς όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το Σάββατο,λοιπόν, ο Παύλος Παπαδόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν για γρήγορη ανάρρωση.

Power of Love: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Παύλος Παπαδόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι για καλό! Με στεναχωρεί που λείπω από το σπίτι της αγάπης, μου λείπει ήδη. Αλλά ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την στήριξη και την αγάπη του», έγραψε αρχικά δημοσιεύοντας μια selfie του.

Ο παίκτης του Powerof Love έκανε μάλιστα και δεύτερη δημοσίευση, στην οποία πόζαρε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη στην αγκαλιά του. «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την παραγωγή που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν με ξέχασε και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο», ήταν το επόμενο μήνυμά του.

Power of Love: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Παύλος Παπαδόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ