Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μία αντιγράφει την άλλη. Η Μέγκαν Μαρκλ αντιγράφει την Κέιτ Μίντλετον και η Κέιτ Μίντλετον την Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και η κάθε μια της έχει το δικό της ξεχωριστό στιλ, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι τέτοιος που όπως φαίνεται οι δούκισσες του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ δεν μπορούν να σταματήσουν να αντιγράφουν η μια την άλλη.

Και μπορεί το παλάτι να έβαλε στη γωνία την Μέγκαν Μαρκλ πριν τρεις μέρες, όταν προσήλθε μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Μπάκιγχαμ για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο, ωστόσο, η δούκισσα του Σάσεξ όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει διάθεση να κάνει ένα βήμα πίσω αλλά αρπάζει κάθε ευκαιρία προβολής.

Την επομένη του πάρτι στο παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη επί σκηνής σε εκδήλωση που ήταν ομιλητής ο πρίγκιπας Χάρι και το κοινό τους αντιμετώπισε σαν ροκ σταρ.

Σήμερα, Ημέρα της Γυναίκας, δεν υπήρχε καμία περίπτωση η Μέγκαν Μαρκλ να την αφήσει να κυλήσει έτσι. Φεμινίστρια με λόγο, πριν ενταχθεί στο βρετανικό παλάτι, έχει μιλήσει πολλές φορές και στο πλαίσιο της νέας της ζωής για τα δικαιώματα των γυναικών και την ανάγκη να ακούγεται η φωνή τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και έτσι, σήμερα, έβαλε το μίνι της και συμμετείχε στο πάνελ μιας συζήτησης που έγινε υπό την αιγίδα ιδρύματος της βασίλισσας.

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μαζί με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας και την Ανι Λένοξ, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε και εκείνη με τη σειρά της για τις γυναίκες. «Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix για το φεμινισμό και έλεγαν ότι στην εγκυμοσύνη αισθάνεσαι το έμβρυο να σου... κλωτσάει στον φεμινισμό. Μου άρεσε αυτό. Είτε αγόρι, είτε κορίτσι, θεωρώ ότι αυτός είναι ο σκοπός, η μικρή κοιλιά μας».

Πάντως η Μέγκαν Μαρκλ για τη σημερινή της εμφάνιση επέλεξε να αντιγράψει σε όλα την Κέιτ Μίντλετον. Φόρεσε ένα φορεματάκι Reiss των 185 ευρώ, μίνι, αντιγράφοντας ένα λουκ της Κέιτ Μίντλετον όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, τότε που με την κοιλιά στο στόμα (όπως η Μέγκαν Μαρκλ) είχε πάει σε ένα γάμο φορώντας ένα μίνι (σαν της Μέγκαν Μαρκλ), ασπρόμαυρο (σαν της Μέγκαν Μαρκλ) φόρεμα από τα Zara.

Ναι η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε να κόπιαρε εντελώς το λουκ της τότε εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι για πρώτη φορά φόρεσε και ένα ρούχο, ένα μπλέιζερ συγκεκριμένα, το οποίο έφερε την υπογραφή του αγαπημένου Οίκου μόδας της Κέιτ Μίντλετον: Alexander McQueen. Ο ίδιος βρετανικός Οίκος μόδας είχε φτιάξει το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον και ουσιαστικά αποτελεί τον Οίκο που την ντύνει με custom made δημιουργίες για όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Βέβαια, αυτό που εντυπωσίασε άπαντες ήταν ότι όχι μόνο κόπιαρε το λουκ της Κέιτ Μίντλετον, αλλά όπως και όταν είχε φορέσει το αντίστοιχο φόρεμα η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε ένα σέξι ατύχημα, καθώς ο αέρας σήκωσε το φουστάνι τους, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ σήμερα, κάθισε τόσο άνετα στην πολυθρόνα της, που έβαλε το ένα πόδι πάνω στο άλλο, παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει το σταυροπόδι και έδωσε... ψωμί στους φωτογράφος σε μια από τις πιο hot στιγμές της το τελευταίο διάστημα.

Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η Μέγκαν Μαρκλ στα χνάρια της Κέιτ Μίντλετον: Το σέξι σταυροπόδι με το μίνι της εγκύου [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ