Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη κοινή εμφάνιση των Κέιμπριτζ με τους Σάσεξ, μετά τα όσα έχουν γίνει και έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, κατέδειξε τη νίκη της Κέιτ Μίντλετον επί της Μέγκαν Μαρκλ και τις κακές σχέσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η γιορτή στο Μπάκιγχαμ για τη συμπλήρωση 50 ετών υπηρεσίας στην Ουαλία του πρίγκιπα Καρόλου ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών μετά τα κοινά Χριστούγεννα που έκαναν στο Σάντριγχαμ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε τελείως απομονωμένη και μόνη στο πάρτι του πρίγκιπα Καρόλου.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς ισχυρίζεται ότι φαινόταν σαν κάποιος να έβαλε την Μέγκαν Μαρκλ στη γωνία, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έμοιαζε πραγματικά συνοφρυωμένος στην πρώτη δημόσια συνάντηση με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σαν να έκανε κάτι υποχρεωτικά, σαν να είχε δυσαρεστηθεί βαθιά με τους ανθωπους που έβλεπε τριγύρω του. Ο πρίγκιπας Χάριο οποίος συνήθιζε να είναι πάντα χαμογελαστός και ψυχή της παρέας.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια απομόνωσε την Μέγκαν Μαρκλ. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν λίγο καιρό, σε μια παρέλαση, όταν η Μέγκαν Μαρκλ στάθηκε σε διαφορετικό μπαλκόνι από αυτό που στάθηκε η Κέιτ Μίντλετον, η Καμίλα και η βασίλισσα Ελισάβετ. Οι τρεις γυναίκες ήταν μαζί και η Μέγκαν Μαρκλ μόνης της, μαζί με την σύζυγο του Γερμανού Προέδρου Ελκε Μπάουντμπέντερ.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη όμως και προχθές. Πλάνα μέσα από το πάρτι στο Μπάκιγχαμ, έδειχναν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να έχουν παραγκωνιστεί πλήρως από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, σε μια γωνιά, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ, η Καμίλα και η Κέιτ Μίντλετον κινούνταν διαρκώς μαζί και συνομιλούσαν μεταξύ τους.

Μπαίνοντας στο χώρο της υποδοχής για το πάρτι, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος προχωρούσαν μπροστά μπροστά. Ακολούθουσαν μαζί τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα. Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ περίμεναν να προπορευτούν οι άλλοι, τους ακολούθησαν για να μπουν μαζί και ακολούθως οι υπάλληλοι του παλατιού τους ξεχώρισαν από τους υπολοίπους και τους έβαλαν τους δυο τους σε μια γωνία. Δευτερόλεπτα αργότερα συνέχισαν να προχωρούν προς την είσοδο της αίθουσας του πάρτι όπου και πάλι περίμεναν για να προπορευτούν οι υπόλοιποι. Και πάλι, τότε, κάθισαν στη γωνία.

Ο Τζέιμς, μιλώντας στη Mirror περιέγραψε: «Συνήθως, κανείς δεν βάζει ένα μωρό στη γωνία (σσ το αγέννητο παιδί των Σάσεξ), ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο για να βάλουν την Μέγκαν Μαρκλ και το παιδί της στη γωνία στην πρώτη της κοινή εμφάνιση με την Κέιτ Μίντλετον μετά τα Χριστούγεννα».

Οι δύο γυναίκες πάντως αντάλλαξαν κάποια πλατιά χαμόγελα μεταξύ τους και επέδειξαν τακτικιστική συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να κάμψουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για ρήξη στη σχέση τους. Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζονται κάποια στιγμή να λέει κάτι η μία στην άλλη και να γελάνε» Κρύα, επιτηδευμένα, τυπικά, όπως θα γελούσε κανείς με το αστείο ενός ξένου.

Και παρότι η Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον αντάλλαξαν δυο κουβέντες, πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, ενώ περίμεναν για να χαιρετήσουν, κάτι το οποίο μοιάζει εντελώς ασυνήθιστο.

Στην αίθουσα υποδοχής, αν και μπήκαν σαν ομάδα, βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, να στέκονται χαμογελαστοί, με την Κέιτ στα δεξιά της βασίλισσας και δίπλα στον σύζυγό της. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ διακρίνεται να κάθεται μόνη της, μακριά από τους άλλους στη γωνία του... σετ.

Ο Χάρι φαίνεται φουρτουνιασμένος καθώς πλησιάζει την σύζυγό του η οποία δεν χαμογελάει και το βλέμμα της δείχνει απομόνωση.

Προφανώς πήραν τη απόφαση να κάνουν τα πάντα ώστε να δοθεί έμφαση στην γιορτή του πρίγκιπα Καρόλου παρά να εξελιχθεί όλο αυτό σε μια σαπουνόπερα με πρωταγωνίστριες την Κέιτ και την Μέγκαν. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο για το παλάτι να εμφανίζονταν σαν μια ενιαία οικογένεια που είναι όλοι χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο πλήρης παραγκωνισμός: Εβαλαν την Μέγκαν Μαρκλ μόνη της σε μια γωνία για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ