Η βασίλισσα Ελισάβετ τώρα και στο Instagram -Αυτό είναι το πρώτο της post [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ τώρα και στο Instagram -Αυτό είναι το πρώτο της post [εικόνες]

Βασίλισσα Ελισάβετ/ Φωτογραφία: Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας να έχει επίσημους λογαριασμούς στο Instagram, αλλά προφανώς οι γαλαζοαίματοι δεν ασχολούνται οι ίδιοι με τα social media, καθώς υπάρχουν άτομα που τα «τρέχουν».

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται όμως πως θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και σε αυτό και γι΄αυτό αποφάσισε να κάνει μόνη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ μπήκε σήμερα, Πέμπτη, στο Instagram μέσω iPad και δημοσίευσε το πρώτο της post στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις 7 Μάρ, 2019 στις 3:31 πμ PST

Στο ντεμπούτο της στα social media, η βασίλισσα μίλησε για την επίσκεψή της στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου και μοιράστηκε μια φωτογραφία από μια παλιά επιστολή, η οποία είχε σταλεί στον πρίγκιπα Αλβέρτο από τον μαθηματικό και εφευρέτη Τσαρλς Μπάμπατζ, που θεωρείται ο «πατέρας του υπολογιστή».

Αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στην επιστολή, στη συνέχεια η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε ενθουσιασμένη που ενημερώθηκε για τις νέες τεχνολογίες, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να κάνει μόνη της την ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις 7 Μάρ, 2019 στις 3:25 πμ PST

«Μου φάνηκε πως αρμόζει να δημοσιεύσω αυτό το ποστ στο Instagram από το Μουσείο των Επιστημών, που εδώ και καιρό τιμά την τεχνολογία, τις καινοτομίες και εμπνέει την επόμενη γενιά εφευρετών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το κείμενό της καταλήγει με την υπογραφή της, «Elizabeth R.».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις 7 Μάρ, 2019 στις 6:21 πμ PST

Να σημειωθεί πως κατά την επίσκεψή της στο μουσείο, η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε μαθητές και τους παρακολούθησε να παίζουν με ρομπότ και να μαθαίνουν κωδικούς προγραμματισμού.

Her Majesty views the computer on which @timberners_lee created the World Wide Web as well as items featured in @sciencemuseum’s new major exhibition: Top Secret, in collaboration with @GCHQ pic.twitter.com/cxgRiM5IIW

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ