Αγωγή κατά του ΟΦΗ με πολλά ερωτηματικά -Δείτε τα έγγραφα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγωγή κατά του ΟΦΗ με πολλά ερωτηματικά -Δείτε τα έγγραφα [εικόνες]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, αγωγή ύψους πάνω από 70.000 ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ από εταιρία που έκανε έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο μέχρι και τον Νοέμβριο.

Αποδέκτες της αγωγής η διοίκηση, αλλά και οι Μιχάλης Μπούσης και Ηλίας Πουρσανίδης προσωπικά, με μάρτυρες κατηγορίας μέλη της πρώην διοίκησης.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του πρώην προέδρου Γιώργου Αλετρά, του πρώην γενικού αρχηγού, Κων/νου Ζερβάκη και του μέλους της πρώην διοίκησης, Μανόλη Γιουρνιεζάκη, που εμφανίζονται ως μάρτυρες κατηγορίας στην αγωγή. Δεδομένου πως πρόκειται για αστική υπόθεση, η εμφάνισή τους σε αυτόν τον ρόλο πρέπει να γίνει με τη συναίνεσή τους, καθώς δεν είναι ίδια η διαδικασία με τα ποινικά, όταν και οι μάρτυρες είναι υποχρεωμένοι να εμφανιστούν και να καταθέσουν. Ωστόσο, οι ίδιοι το αρνουνται κατηγορηματικά με επιστολή τους.

Η επιστολή των Αλετρά, Γουρνιεζάκη και Ζερβάκη:

«Αγαπητοί Ομιλίτες, με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από ΜΜΕ, ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΗ και της εταιρείας Μ&Μ Έργα Πρασίνου.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2018, για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια σειρά άλλων θεμάτων, αρμόδιος ήταν ο τότε εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος είχε αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έως και την τυπική μας αποχώρηση στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μ&Μ κ. Μαλλιωτάκης επικοινώνησε μαζί μας, κάνοντας το ερώτημα αν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις εργασίες που έχει κάνει στο γήπεδό μας και στο ΒΑΚ. Η απάντησή μας ήταν θετική. Ποιός άλλωστε μπορεί να το αρνηθεί.

ΟΜΩΣ, ποτέ δεν δηλώσαμε ή υπογράψαμε ή υποσχεθήκαμε σε κάποιον ότι θα παρευρεθούμε ως απλοί μάρτυρες – πόσο μάλλον ως μάρτυρες κατηγορίας – σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη. Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να βρεθούμε απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα.

Με εκτίμηση,

Αλετράς Γιώργος

Γουρνιεζάκης Μανόλης

Ζερβάκης Κώστας».

Δείτε παρακάτω τα έγγραφα της αγωγής, στην οποία αναφέρονται τα ονόματα των Γιώργου Αλετρά, Μανώλη Γουρνιεζάκη τους οποίους καλεί να καταθέσουν εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Αγωγή κατά του ΟΦΗ με πολλά ερωτηματικά -Δείτε τα έγγραφα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αγωγή κατά του ΟΦΗ με πολλά ερωτηματικά -Δείτε τα έγγραφα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αγωγή κατά του ΟΦΗ με πολλά ερωτηματικά -Δείτε τα έγγραφα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ έγγραφα αγωγή μάρτυρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ