Η τρυφερή στιγμή μεταξύ πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στον κήπο του παλατιού του Κένσινγκτον [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τρυφερή στιγμή μεταξύ πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στον κήπο του παλατιού του Κένσινγκτον [βίντεο]

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρυφερή στιγμή ή φάση τύπου κράτα-μου-το-χέρι-για-να-μην-πέσω; Όπως και να έχει, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εθεάθησαν πιασμένοι χέρι – χέρι λίγο πριν αποβιβαστούν στο ελικόπτερο.

Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφθηκε χθες το Μπλαάκπουλ της Αγγλίας για μια γεμάτη μέρα επίσημων δεσμεύσεων. Πριν αναχωρήσουν όμως, η Κέιτ Μίντλετον και ο Γουίλιαμ εντοπίστηκαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς περπατούσαν στο γρασίδι στο παλάτι του Κένσινγκτον και κατευθύνονταν προς το ελικόπτερο, σύμφωνα με το βίντεο που τράβηξε μια θαυμάστρια και αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram @ theatimewiththecamps.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cambridges (@teatimewiththecambridges) στις 6 Μάρ, 2019 στις 5:01 πμ PST

Το ζευγάρι πολύ σπάνια προβαίνει σε δημόσιες τρυφερές στιγμές και η τελευταία μπορεί είτε να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήταν ακόμη σε κάποιο βασιλικό καθήκον, είτε επειδή η Κέιτ Μίντλετον φορούσε τακούνια και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά στο γρασίδι του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνηθίζουν να κρατιούνται χέρι- χέρι σε δημόσιες εμφανίσεις τους

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ που κρατούν συχνά ο ένας το χέρι του άλλου ή η δούκισσα του Σάσεξ έχει το χέρι της περασμένο στο μπράτσο του Χάρι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν το συνηθίζουν σε δημόσιες βασιλικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχει κανένα επίσημο πρωτόκολλο που να απαγορεύει τις τρυφερές στιγμές. Είναι κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους ή τη φύση του γεγονός που παραβρίσκονται, σύμφωνα με την ειδική σε βασιλικά θέματα, Μίκα Μάγιερ.

Όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό People η Μίκα Μάγιερ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ως μελλοντικός βασιλιάς και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι «εκπρόσωποι της βρετανικής μοναρχίας» και συχνά απέχουν από τις επιδείξεις τρυφερότητας για να παραμένουν «επαγγελματίες».

Την τελευταία φορά που τους είδαμε σε μια τρυφερή στιγμή ήταν στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Κέιτ Μίντλετον έβαλε το χέρι της στο πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο γάμος ήταν μια οικογενειακή εκδήλωση και όχι ένα επίσημο καθήκον, γι’ αυτό και το ζευγάρι ήταν πιο οικείο.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ