Εβδομη στην Ευρώπη η Ελλάδα σε τουριστικές επενδύσεις - iefimerida.gr

Εβδομη στην Ευρώπη η Ελλάδα σε τουριστικές επενδύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ των επτά δημοφιλέστερων χωρών για την πραγματοποίηση τουριστικών επενδύσεων συγκαταλέγεται η Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική έρευνα της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ακινήτων CBRE, η οποία καταγράφει τις προτιμήσεις των ξένων επενδυτών ακινήτων στον κλάδο της φιλοξενίας για το 2019.

Βασικό πλεονέκτημα για τους επενδυτές αποτελεί το γεγονός ότι η ελληνική αγορά θεωρείται αναπτυσσόμενη και ως εκ τούτου προσφέρει και προοπτικές υψηλών αποδόσεων. Παράλληλα, στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο μπορεί κανείς να εντοπίσει και σημαντικές ευκαιρίες, καθώς διατίθενται αρκετά ακίνητα σε χαμηλή τιμή.

Διαβάστε στο economistas.gr αναλυτικά για τις τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα και ποιες χώρες προσελκύουν τις περισσότερες τουριστικές επενδύσεις στην Ευρώπη και ποιες βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επενδύσεις τουριστικές επενδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ