Εγκλημα στη Σητεία: Στον εισαγγελέα ο 36χρονος συζυγοκτόνος - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Σητεία: Στον εισαγγελέα ο 36χρονος συζυγοκτόνος

Η άτυχη 32χρονη με τον σύζυγό της/ Φωτογραφία: ΚΡΗΤΗ TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου θα οδηγηθεί ο 36χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του χθες στη Σητεία.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρή μέσα σε σπίτι από συγγενικό της πρόσωπο. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ έσπευσε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «ο 36χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και μετά από διαπληκτισμό με την 32χρονη, προκάλεσε το θάνατο της».

Ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών & Τοξικολογίας Αριστείδης Τσατσάκης, ανέφερε ότι σε ό,τι αφορά τις πρώτες ενδείξεις, δείχνουν ότι η γυναίκα πιθανόν στραγγαλίστηκε, ενώ στο σώμα της με την πρώτη εικόνα δεν εμφανίζονται εκδορές.

Ο 36χρονος τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε μετακομίσει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά, 18 και 6 μηνών, από τα Χριστούγεννα εξαιτίας των εντάσεων στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ